Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб

23 Червня, 2020 р., 11:55
Сьогодні, 23 червня 2020 року,  проводився спільний вебінар служби у справах дітей облдержадміністрації, Житомирського обласного центру соціальних служб та відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Житомирській області  для спеціалістів відповідних підрозділів на місцевому рівні на тему: «Про забезпечення виконання Плану спільних дій щодо організації безпечного середовища для дітей», участь в якому взяли і працівники Коростенського районного центру соціальних служб.
18 Червня, 2020 р., 16:07
18 червня відбудбувся вебінар з циклу організації та надання соціальних послуг для спеціалістів та фахівців із соціальної роботи місцевих центрів і об’єднаних територіальних громад. Вебінар проводився благодійною організацією «CF Stabilization Support Services» спільно з Житомирським обласним центром соціальних служб.
11 Червня, 2020 р., 16:29
Коростенським районним центром соціальних служб було отримано продуктові та гігієнічні набори для 11 сімей, які надійшли в Житомирську область від української діаспори в Канаді з метою підтримки сімей, діти з яких повернулися з інтернатних закладів, та потребують допомоги продуктовими наборами, засобами гігієни.
11 Червня, 2020 р., 12:05
11 червня працівники Коростенського районного центу соціальних служб взяли участь у вебінарі №4 із серії «Захист дітей та підтримка сімей в умовах пандемії Covid-19» на тему: «Послуга патронату: переваги та кроки запровадження», на якому розглядались наступні питання:
09 Червня, 2020 р., 12:45
У зв’язку з пандемією частина сімей переживає кризу. Зокрема, йдеться про родини, у які повернулися діти з інтернатних закладів. Для допомоги таким сім’ям необхідно об'єднати зусилля області, громад та громадських організацій.
04 Червня, 2020 р., 15:45
4 червня 2020 року відбувся вебінар з циклу «Соціальні та адміністративні послуги під час карантину» для спеціалістів та фахівців із соціальної роботи місцевих центрів і об’єднаних територіальних громад. Вебінар проводився благодійною організацією «CF Stabilization Support Services» спільно з Житомирським обласним центром соціальних служб.
03 Червня, 2020 р., 14:06
У рамках проекту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді» Партнерство «Кожній дитині» відбувся вебінар за темою «Соціальні послуги для дітей з інвалідністю та їхніх сімей у громаді».
01 Червня, 2020 р., 18:46
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Кожна дитина має повне право бути захищеною. День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини.
29 Травня, 2020 р., 15:09
Коростенський районний центр соціальних служб подає інформацію заступниці завідуючої відділу по роботі з жінками у кризових ситуаціях, безкоштовну допомогу від небажаної вагітності міжнародного благодійного фонду "Місія в Україну" Олени Данилюк, де вона розповідає, як їх організація працює на карантині.
25 Травня, 2020 р., 15:49
За більш детальною інформацією звертайтесь до Коростенського районного центру соціальних служб:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь