Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб

11 Вересня, 2020 р., 16:55
Коростенський районний центр соціальних служб відповідно до покладених на нього завдань здійснює соціальне супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Соціальне супроводження прийомних сімей передбачає надання комплексу правових, психологічних, соціально-педагогічних, соціально-економічних, соціально-медичних та інформаційних послуг, спрямованих на створення належних умов функціонування прийомної сім'ї.
10 Вересня, 2020 р., 18:21
Згідно чинного законодавства України центри соціальних служб здійснюють соціальне супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.
09 Вересня, 2020 р., 09:36
Конгрес українців Канади, Канадсько-українська фундація, Help us Help та міжнародна корпорація Meest Express продовжує програму «Допомога дітям України» для забезпечення сімей і дітей продуктовими та гігієнічними наборами, а також шкільним приладдям, започатковану Уповноваженим Президента України з прав дитини Миколою Кулебою.
04 Вересня, 2020 р., 15:37
Гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття, речей домашнього вжитку сьогодні отримали жителі сіл Бехи, Каленське та Мала Зубівщина. Важливий груз для сімей з різних категорій доставили особисто голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, його заступник заступник Артем Майданик та директор районного Центру соціальних служб Любов Барановська.
31 Серпня, 2020 р., 17:39
Напередодні Дня знань, а саме 31 серпня, директор Коростенського районного центру соціальних служб Любов Барановська здійснила виїзд в населені пункти району - села Мала Зубівщина, Новаки, Корма, Грозине, Шатрище та Холосне.
13 Серпня, 2020 р., 12:56
13 серпня відбувся вебінар з питань реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 586 „Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, зокрема щодо сфери дії постанови, а також особливостей розгляду звернення батьків або інших законних представників щодо зарахування дітей на цілодобове перебування до інституцій, процедури зарахування дитини на цілодобове перебування, зміни умов утримання та перебування дитини в інституції.
11 Серпня, 2020 р., 15:54
Сьогодні Коростенським районним Центром соціальних служб було надано гуманітарну допомогу багатодітній родині з с. Сингаї, що постраждала внаслідок пожежі. До родини Лесі Миколаївни Шевчук завітали заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Артем Майданик та директор районного Центру соціальних служб Любов Барановська.
11 Серпня, 2020 р., 14:43
Сьогодні жителі села Новина отримали від Коростенського районного Центру соціальних служб допомогу у вигляді одягу, взуття, речей домашнього вжитку. Доставили гуманітарний груз до людей особисто заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Артем Майданик та директор районного Центру соціальних служб Любов Барановська.
06 Серпня, 2020 р., 14:23
06 серпня відбувся вебінар на тему: «Супровід сім’ї після реінтеграції. Підтримка дитини та сім’ї в процесі адаптації».
05 Серпня, 2020 р., 14:27
Паспорт громадянина України – це документ, що посвідчує особу власника та підтверджує громадянство України. Особа яка не має паспорта позбавлена більшості прав, та не має можливості реалізувати свої потреби та законні права у повному обсязі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь