Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб

22 Травня, 2020 р., 14:38
Фахівців із соціальної роботи Коростенського районного центру соціальних служб взяли участь у вебінарі на тему: «Соціальна робота з сім'ями, які перебувають у складних життєвих обставинах на ранніх етапах вразливості». Спікером вебінару була Жаврук Юлія, фахівець із соціальної роботи відділу організаційно-правової роботи Житомирського обласного центру соціальних служб.
21 Травня, 2020 р., 16:00
На виконання Указу Президента України від 07.12.2017 року №2229- VIII «Про запобігання та протидію домашньому насильству», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року № 658 « Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статті, розгляду заяв та повідомлень про вчинення насильства в сім’ї або реальну його загрозу» Коростенський районний центр соціальних служб здійснює соціальну роботу щодо запобігання та протидії домашньому насильству.
21 Травня, 2020 р., 12:16
21 травня відбулася онлайн-трансляція Вебінару №3 із серії «Захист дітей та підтримка сімей в умовах пандемії Covid-19» на тему: «Здійснення оцінки потреб дитини та її сім’ї».
19 Травня, 2020 р., 13:25
У зв’язку з установлення  на усій території України карантину з метою запобігання поширенню корона вірусної інфекції COVID -19 із закладів інституційного догляду та виховання дітей  23 дитини  з 16 сімей Коростенського району  повернулися в  біологічні сім’ї. 
19 Травня, 2020 р., 09:36
Патронатний вихователь – це громадянин України, який на договірній основі з уповноваженим закладом здійснює догляд, виховання дітей, тимчасово влаштованих у його сім’ю, та несе відповідальність за їх життя та стан здоров’я під час перебування.
19 Травня, 2020 р., 08:44
За сприяння голови Коростенської районної державної адміністрації Тарасюка Юрія Володимировича, громадської організації «Вітер Надії і Любові» Коростенський районний центр соціальних служб отримав гуманітарний вантаж, що надійшов з Норвегії від благодійної місії «Віра. Надія. Любов.».
18 Травня, 2020 р., 14:27
Сьогодні директором Коростенського районного центру соціальних служб Любов'ю Барановською проведено виїзд в населені пункти  району: Холосне, Злобичі Нивки, Граби, Мелені, Шершні, Ковалі, Ставище, де було надано гуманітарну допомогу одягом, взуттям, речами домашнього вжитку сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.
15 Травня, 2020 р., 08:48
Коростенський районний центр соціальних служб продовжує надавати гуманітарну допомогу сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.
14 Травня, 2020 р., 12:49
Сьогодні фахівець із соціальної роботи Коростенського районного центру соціальних служб Настасія Хмарська взяла участь у вебінарі, що відбувся у форматі онлайн конференції.
10 Травня, 2020 р., 10:00
Матір віддавна вважають символом берегині родини. Однак нині почастішали дискусії довкола ролі жінки в сім’ї, оскільки її роль не обмежується суто вихованням дітей і турботами про чоловіка. Матір, крім того, поєднує з побутом роботу, знаходить час на саморозвиток і виступає активним членом суспільства. У християн 10 травня також асоціюється з Матір’ю Божою, до якої віряни звертаються, просячи заступництва і допомоги. Тож висловимо подяку материнській самопожертві, коли природа виряджає планету у пишні убори весняних квітів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь