Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб

21 Жовтня, 2020 р., 15:19
Конгрес українців Канади, Канадсько-українська фундація, Help us Help та міжнародна корпорація Meest Express продовжує програму «Допомога дітям України» для забезпечення сімей і дітей продуктовими та гігієнічними наборами, а також шкільним приладдям, започатковану Уповноваженим Президента України з прав дитини Миколою Кулебою.
13 Жовтня, 2020 р., 16:42
В рамках програми «Допомога дітям України», започаткованої Уповноваженим Президента України з прав дитини Миколою Кулебою, Конгрес українців Канади, Канадсько-українська фундація, Help us Help та міжнародна корпорація Meest Express  знову передали Коростенському районному центру соціальних служб продуктові та гігієнічні набори, а також шкільньке приладдя для забезпечення сімей і дітей.
06 Жовтня, 2020 р., 10:57
Є серед нас люди чиє серце і душа настільки великодушні, відкриті та люблячі, що не можуть залишити іншого сам на сам з бідою та життєвими проблемами. Є серед нас люди, які роблять добро тихо, без зайвого галасу, не претендуючи на подяку та розголос їх благодійних справ.
30 Вересня, 2020 р., 08:00
Усиновлення дитини – благородна, свята справа. Символічно, що цей день припадає на велике православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Сьогодні захист прав та інтересів дітей є одним із пріоритетів державної політики України. Але турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча, бо саме в сім’ї закладаються основи фізичного і духовного здоров’я дитини, формуються її життєві цінності.
29 Вересня, 2020 р., 19:51
Є в нашому районі люди, котрі здійснили дуже благородну справу, яку по праву можна назвати найважливішою у їхньому житті: вони подарували любов і турботу дітям, які залишилися з різних причин без батьківської опіки. Сьогоднішня наша розповідь про одну з прийомних родин – сім’ю Бойко із Зубівщини, в яких побували перед Днем усиновлення разом з директором Коростенського районного центру соціальних служб Любов’ю Барановською.
25 Вересня, 2020 р., 11:34
Соціальна робота районного центру соціальних служб спрямована на соціальну підтримку сімей, які перебувають на обліку в Центрі як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах. Центром здійснюються соціальні заходи,  спрямовані на  розв’язання життєвих проблем,що виникли в сім’ях,  запобігання появі нових проблем, подолання чи мінімізацію складних життєвих обставин, збереження біологічної родини.
24 Вересня, 2020 р., 12:02
Патронатна сім'я – це шанс надати якісну допомогу дітям, які опинились у складній ситуації. Коростенський районний центр соціальних служб здійснює соціальну роботу щодо пошуку кандидатів на створення сім'ї патронатного вихователя.
23 Вересня, 2020 р., 12:27
Директором районного центру соціальних служб Любовью Барановською та головним редактором газети "Древлянський край" Оксаною Климчук 22  вересня відвідано прийомну сім'ю Бойко, яка проживає в селі Зубівщина, та М.Зубівщинську СЗШ І-ІІІ ступенів, у якій навчалася прийомна дівчинка - випускниця зазначеного закладу, а нині - студентка Житомирського державного університету імені Івана Франка.
19 Вересня, 2020 р., 10:19
На виконання Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей з метою реінтеграції дітей із закладів інституційного доглчду та виховання дітей в біологічні сім'ї Коростенський районний центр соціальних служб продовжує здійснення соціальної роботи.
17 Вересня, 2020 р., 10:36
Директором районного центру соціальних служб Любов’ю Барановською 16 вересня організовано та проведено виїзд в населені пункти району: Васьковичі, Ходаки, Корма, Новаки, Хотинівка, Розтяжин. До виїзду залучено головного спеціаліста служби у справах дітей районної державної адміністрації Катерину Клименко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь