Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб

05 Серпня, 2020 р., 12:05
Сьогодні директором Коростенського районного Центру соціальних служб Любов’ю Барановською було надано гуманітарну допомогу жителям Кожухівської сільської ради. Дана гуманітарна допомогу була отримана за сприяння голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка від норвезької благодійної місії «Віра. Надія. Любов».
30 Липня, 2020 р., 12:26
Одним з пріоритетних завдань держави є соціальний захист дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Державою передбачено сімейні форми виховання для такої категорії дітей: усиновлення, опіка, прийомна сім’я, дитячий будинок сімейного типу.
29 Липня, 2020 р., 16:41
30 липня, починаючи з 2014 року, світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.
27 Липня, 2020 р., 12:43
Сьогодні жителі сіл Холосне, Нивки та Злобичі Холосненської сільської ради за сприяння голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, Коростенського районного центру соціальних служб в особі директора Любові Барановської та громадської організації «Вітер Надії та Любові» отримали гуманітарну допомогу надану жителям Коростенського району норвезькою благодійною місією «Віра. Надія. Любов».
22 Липня, 2020 р., 13:05
Сьогодні пройшов вебінар на тему «Планування та впровадження реформи системи догляду за дітьми на місцевому рівні», який було організовано за сприяння координаторів фонду Lumos в Україні за участю фахівців департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА та Житомирського обласного центру соціальних служб.
13 Липня, 2020 р., 09:00
10 липня жителі села Сарновичі отримали гуманітарну допомогу, люб’язно надану жителям Коростенського району норвезькою благодійною місією «Віра. Надія. Любов».
08 Липня, 2020 р., 14:18
Допомога найвразливішим верствам населення, тим, хто перебуває у складних життєвих обставинах: саме з ними працює Коростенський районний центр соціальних служб і саме такій діяльності присвячує себе Міжнародний благодійний фонд «Місія в Україну.
08 Липня, 2020 р., 08:59
З неї починається все. Ставлення людини до оточення напряму залежить від сімейного виховання. Батьки наче «із глини ліплять» свою дитину.
03 Липня, 2020 р., 15:56
Сьогодні  за сприяння голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, громадської організації «Вітер Надії та Любові», Коростенського районного центру соціальних служб в особі директора Любові Барановської жителі сіл Берестовець та Ходаки отримали гуманітарну допомогу, люб’язно надану жителям Коростенського району норвезькою благодійною місією «Віра. Надія. Любов».
03 Липня, 2020 р., 13:42
Відповідно до Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» паспорт вперше оформлюється особі, яка досягла 14 років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь