Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб

01 Квітня, 2020 р., 12:36
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID -19», листа Міністерства соціальної політики України від 12.03.2020 №3628/0/2-20/61 «Про здійснення заходів з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID -19», на виконання розпорядження голови Коростенської районної державної адміністрації від 18.03.2020 №68 «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування» районним центром соціальних служб вживаються відповідні заходи.
25 Березня, 2020 р., 10:16
Коли приходить тридцяте вересня, ми вшановуємо святих Віру, Надію і Любов та їх матір Софію. Тридцятого вересня зустрічаємо День усиновлення, що несе в собі милосердя й добро, любов та відкритість сердець. І звучать слова подяки усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям та всім небайдужим людям, які дарують дітям увагу, турботу і тепло.
24 Березня, 2020 р., 08:59
«Заглядає в шибку казка сивими очима, материнська добра ласка в неї за плечима» – так починається нове життя в прийомній сім’ї чи дитячому будинку сімейного типу для дітей, які з різних причин втратили свою сім’ю.
23 Березня, 2020 р., 08:32
На жаль, не кожному малюку у нашій державі щастить народитися у благополучній сім’ї, де йому надаються всі умови для повноцінного проживання та виховання. Тому Коростенським центром соціальних служб в нашому районі проводиться активна робота з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах та не в змозі подолати їх самостійно. Спеціалізованим формуванням районного центру соціальних служб «Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи» здійснюється соціально-профілактична робота з сім’ями та дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.
20 Березня, 2020 р., 14:56
У Коростенському районі на даний час створено 6 прийомних сімей. Це родини, які взяли на виховання одну дитину, або двоє, троє хлопчиків і дівчаток, які з різних причин опинилися без опіки дорослих. Діти не винні в тому, що лише народившись чи зробивши перші кроки у своєму житті, стали сиротами або опинилися в дитячому будинку. Державна політика захисту прав таких малюків в Україні спрямована на те, щоб вони виховувались у сім’ях і зростали в любові. Відтак запроваджено різні форми влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у сім’ю. У кожної родини, що прихистила дитину, якій ще в дитинстві доля послала випробування, є своя історія, яка складається зі складних і світлих моментів, зі щоденної роботи і мрій, із проблем і радостей.
19 Березня, 2020 р., 16:15
В сучасних умовах нашого суспільства проблема сирітства стає дуже поширеною. Соціальні сироти - це особлива соціально-демографічна група дітей, які в наслідок соціальних, економічних та морально-психологічних причин залишились сиротами при живих батьках. З метою сприяння зміцненню інституту сім’ї при жіночій консультації КЗ «Коростенська центральна районна лікарня» Коростенської районної ради діє консультаційний пункт Коростенського районного центру соціальних служб.
03 Березня, 2020 р., 11:27
Усі діти мають право на сім’ю і на родинне щастя. Жити в родині – це дуже важливо для кожного з нас, а особливо для дитини.
03 Березня, 2020 р., 11:24
Злочинність неповнолітніх – це складова злочинності, суб’єктами якої є неповнолітні. Причиною підліткової злочинності найчастіше є неналежний догляд за дітьми батьків або їхня відсутність, загальне зниження рівня життя, неблагополуччя сімей, які з втратою прибутку втрачають і моральні цінності, відсутність нормальних побутових умов – все це призводить до того, що діти, прагнучи жити так, як усі, намагаються досягти цього шляхом крадіжок та інших злочинів. Крім того, згубний вплив на неповнолітніх справляє телебачення, що пропагує насильство і життя заради власного задоволення.
17 Лютого, 2020 р., 20:17
Олег Коваль, заступник Міністра соціальної політики: Цей рік має стати переломним. У результаті медичної реформи будинки дитини, у яких перебувають діти до 4 років, будуть трансформовані. Вони не зникнуть, а стануть суто медичними закладами, тобто в них перебуватимуть хворі діти, які потребуватимуть лікування і реабілітації.
14 Лютого, 2020 р., 15:00
Соціальний супровід є формою соціальної підтримки та передбачає надання конкретній особі чи сім'ї комплексу соціальних послуг. З метою подолання життєвих труднощів, мінімізації негативних наслідків, розв'язання проблем сім'ї районний центр соціальних служб на даний час здійснює соціальний супровід 10 сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь