Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Децентралізація

03 Серпня, 2021 р., 13:50
Розпочався конкурс з відбору проєктів, які зможуть отримати фінансування у межах реалізації програми Danida Business Finance в Україні. Йдеться про ініціативи, спрямовані на модернізацію місцевої інфраструктури. Про це сказав заступник Міністра розвитку громад та територій України Ігор Корховий, повідомляє пресслужба Мінрегіону.
02 Серпня, 2021 р., 14:46
5 серпня стартує онлайн-курс «Новий сайт громади: навіщо і як». Команда спеціалістів SocialBoost, IT-партнера Програми USAID DOBRE, запрошує Вас на безкоштовний онлайн-курс, де розповість, як сучасний сайт допомагає розвитку громади та як зробити його максимально корисним — на прикладі інструментів, доступних на платформі цифровізації громад DOSVIT. Фахівці розберуть найважливіші розділи вебпорталу громади: головну сторінку, економічний блок, інструменти громадської участі тощо.
02 Серпня, 2021 р., 13:34
Експерти створили дашборд, який дозволяє бачити основні фінансові показники громад, оцінювати і порівнювати їх.
29 Липня, 2021 р., 16:06
У серпні в кожній області буде створена спеціальна комісія, яка займатиметься питанням інвентаризації усіх лісових об’єктів та водних ресурсів, а також об’єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території територіальних громад.
29 Липня, 2021 р., 12:39
Сьогодні, 29 липня, Президент України підписав Закон про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост (законопроект №4535).
29 Липня, 2021 р., 11:24
Виступаючи на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Децентралізація», міністр аграрної політики Роман Лещенко відповів на питання журналіста порталу «Децентралізація про ризики і переваги відкриття ринку земель та першочергові кроки громад.  
22 Липня, 2021 р., 13:01
Уряд спростив умови участі територіальних громад у пілотному проєкті „Розвиток соціальних послуг”. Кожна громада, яка візьме участь у проєкті, отримає від держави до 2 млн гривень на рік на розвиток соціальних послуг. Відповідна постанова прийнята на засіданні Кабінету Міністрів України 21 липня.
20 Липня, 2021 р., 16:22
15 липня 2021 року, Верховна Рада у другому читанні прийняла закон про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти (законопроєкт №4621-1).
15 Липня, 2021 р., 12:37
14 липня на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування було оголошено про початок пілотного впровадження нового інструменту для консультацій з органами місцевого самоврядування при підготовці законодавчих рішень – електронної платформи «Консультації з органами місцевого самоврядування (КОМС)».
14 Липня, 2021 р., 15:33
Щоб допомогти новопризначеним старостам засвоїти потрібні нові знання та вміння, Координатор проектів ОБСЄ в Україні у серпні проведе серію онлайн-тренінгів з широкого кола питань їхньої діяльності – від правового статусу та огляду повноважень, специфіки кадрових питань, до особливостей надання старостами адміністративних послуг та вчинення нотаріальних дій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь