Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Децентралізація

07 Жовтня, 2021 р., 13:33
6 жовтня 2021 року парламентський Комітет держвлади, місцсамоврядування, регрозвитку та містобудування підтримав необхідність прийняття законопроекту «Про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою України».
06 Жовтня, 2021 р., 14:13
Проєкт оголошує прийом заявок від організацій громадянського суспільства/громадських організацій на розробку стратегій та інструментів для залучення органів місцевого самоврядування та громадян до публічних консультацій.
06 Жовтня, 2021 р., 12:34
Питання комунальної власності потребує додаткового законодавчого регулювання. У цьому ми вкотре пересвідчилися, аналізуючи проблеми, з якими зіткнулися органи місцевого самоврядування під час передачі об’єктів спільної власності з районного рівня громадам, під час реєстрації цього майна та управління ним.
05 Жовтня, 2021 р., 14:15
Група експертів Офісу підтримки реформи децентралізації при Мінрегіоні оновила дані інформаційно-аналітичного дашборду основних показників виконання бюджетів територіальних громад.  Відтепер доступні дані станом на 1 вересня 2021 року.
04 Жовтня, 2021 р., 09:22
5 жовтня о 14 год відбудеться публічна дискусія щодо удосконалення законодавчих норм, які регулюють питання комунальної власності.
24 Вересня, 2021 р., 08:19
Протягом останніх трьох місяців 143 громади отримали субвенцію на створення Центрів надання адміністративних послуг на загальну суму 135 млн грн.
23 Вересня, 2021 р., 10:14
22 вересня 2021 року Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування повторно розглянув законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та деяких інших законодавчих актів України щодо реформування територіальної організації виконавчої влади в Україні» №4298 із зауваженнями Головного юридичного управління та Головного управління документального забезпечення Апарату Верховної Ради України. Комітет рекомендував Парламенту прийняти законопроект в другому читанні та в цілому.
21 Вересня, 2021 р., 13:11
За ініціативи Мінрегіону та територій при підтримці Координатора проектів ОБСЄ в Україні для кожної територіальної громади експерти розробили картосхему.
14 Вересня, 2021 р., 17:56
За інформацією Головного управління ДПС у Житомирській області, підприємці області, які працюють за спрощеною системою оподаткування, протягом січня-серпня 2021 року сплатили до місцевого бюджету 698,2 мільйони гривень єдиного податку. Місцеві громади Житомирщини за вісім місяців поточного року отримали від суб’єктів господарювання – спрощенців на 123,2 мільйони гривень більше ніж за аналогічний період минулого року.
13 Вересня, 2021 р., 18:54
Очільників та фахівців з управління земельними ресурсами територіальних громад з усіх куточків України запрошують подати заявку на конкурс для участі в піврічній навчальній програмі за Проєктом “Підтримка громад в управлінні землями”, який розробляється ГС “УкрГео” за сприяння Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО). 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь