Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Децентралізація

03 Листопада, 2022 р., 08:22
На базі Семенівської територіальної громади за участі представника Житомирської обласної військової адміністрації відбулися збори Житомирського обласного відділення Всеукраїнської Асоціації Громад.
31 Жовтня, 2022 р., 14:29
02 листопада 2022 року о 10:00 Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громада у партнерстві з проєктом ООН Жінки «Просування гендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні» та шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» SALAR International розпочне Національну конференцію «Жіноче лідерство у децентралізації та місцевому самоврядуванні в контексті війни» в онлайн форматі.
26 Жовтня, 2022 р., 16:09
Експерти Програми USAID DOBRE, у співпраці з ВАОТГ, у вересні 2022 року провели вебінар «Земельні ресурси – як основа ефективної релокації», під час якого учасники обговорили: особливості діяльності ОМС при релокації підприємств; законодавство України, що визначає особливості земельних відносин для цілей релокації бізнесу та спрощення процедур при передачі земель у користування для розміщення виробничих потужностей; зміну цільового призначення земельних ділянок за спрощеною процедурою; алгоритм дій у випадку призупинення функціонування ДЗК тощо.
03 Жовтня, 2022 р., 15:44
06 жовтня 2022 року Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством внутрішніх справ України та представниками органів місцевого самоврядування проведуть Координаційну зустріч «Безпечна громада – безпечна країна».
27 Вересня, 2022 р., 12:21
Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» запрошує представників та представниць громадських організацій, ініціативних груп та громадських рад з громад-партнерок у Житомирській, Рівненській, Закарпатській та Одеській областях на ЗбіГОвисько.
13 Вересня, 2022 р., 10:59
Експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» підготували огляд основних показників та роз’яснення для органів місцевого самоврядування щодо особливостей складання проєктів місцевих бюджетів на 2023 рік.
13 Вересня, 2022 р., 10:24
Експерти Програми USAID DOBRE підготували рекомендації органам місцевого самоврядування та комунальним підприємствам, як підвищити стійкість систем водопостачання для забезпечення жителів водою в умовах воєнного стану та під час надзвичайних ситуацій.
19 Серпня, 2022 р., 12:44
В Українському кризовому медіа-центрі представники центральних органів влади, міжнародних організацій, регіональної влади та місцевого самоврядування обговорили можливості економічної та соціальної реанімації громад в умовах війни.  Публічне обговорення організовано Програмою USAID DOBRE спільно з Міністерством розвитку громад та територій.
15 Серпня, 2022 р., 12:59
Експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» підготували роз’яснення для органів місцевого самоврядування щодо Порядку фінансування соціальних послуг, які надаються особам із числа внутрішньо переміщених осіб під час дії воєнного стану в Україні.
12 Липня, 2022 р., 10:54
Якщо бракує коштів у загальному фонді місцевих бюджетів на потреби громад, держава запропонувала рішення. Тепер, за необхідності, місцеві ради зможуть передавати кошти зі спеціального до загального фонду та використовувати їх за загальновстановленими правилами. Про це повідомляється на сайті “Децентралізація”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь