Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Липня, 2023 р., 11:25
Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА розповів про участь Житомирської області у проєкті “Пліч-о-пліч”, в межах якого регіони України допоможуть відновити деокуповану частину Херсонщини.
16 Липня, 2023 р., 11:11
Вона стала основою для «Акту проголошення незалежності України», ухваленого Верховною Радою 24 серпня 1991 року. Тоді фактично вдруге Україна була проголошена незалежною демократичною державою й остаточно виведена зі складу СРСР. Незалежність країни була підтримана на всеукраїнському референдумі 1 грудня 1991 року.
14 Липня, 2023 р., 11:20
Під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук відбулося засідання Координаційного штабу з питань забезпечення виїзду громадян України з ТОТ.
14 Липня, 2023 р., 10:32
На початку липня запрацювала  платформа «Резерв для державної служби на деокупованих територіях». Там кожен охочий може зареєструватися й стати частиною кадрового резерву.
12 Липня, 2023 р., 18:43
Про це повідомляє ГУ ДПС у Житомирській області. За 6  місяців цього року платники Житомирщини, які здійснюють викиди забруднюючих речовин, перерахували до бюджетів 27,6 млн гривень. Понад 20,7 млн грн з цієї суми спрямовано до державного бюджету, водночас до місцевих бюджетів надійшло 6,9 млн грн екологічного податку.
12 Липня, 2023 р., 16:59
Житомирщина підставила своє плече допомоги селу Трифонівка, яке входить до складу Великоолександрівської громади і розташоване у Бериславському районі Херсонської області.
12 Липня, 2023 р., 15:47
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, яка відбулася на полях саміту Альянсу у Вільнюсі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь