Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Вересня, 2022 р., 14:13
Одним із пріоритетів у роботі Міністерства культури та інформаційної безпеки України у поточному році є реалізація Національного проєкту з медіаграмотності «Фільтр», забезпечення протидії дезінформації та інформаційним операціям, насамперед держави-агресора, спрямованим, серед іншого, на ліквідацію незалежності України, повалення конституційного ладу, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, пропаганду війни, насильства, жорстокості, розпалювання національної, міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі та ненависті, вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини.
11 Вересня, 2022 р., 10:59
Це 200 день звитяги нашого народу і зневаги окупантів та агресорів. 200 день спротиву тоталітаризму та рашизму, який своїми брудними чоботями військових рф прийшли на нашу мирну землю.
11 Вересня, 2022 р., 10:58
Шановні українці! Вже 200 днів ми героїчно протистоїмо росії. Кожного дня ми боремось за свою незалежність та право самостійно творити майбутнє нашої держави. Ми допомагаємо один одному та країні, ми згуртували довкола себе підтримку всього цивілізованого світу, ми залишаємось вдома або були змушені тікати від війни. Але всі ми віримо у перемогу України та щасливе майбутнє наших дітей.
09 Вересня, 2022 р., 17:48
9 вересня Світовий банк, Європейська Комісія та Уряд України у співпраці з партнерами презентували спільний звіт з об?єктивною та незалежною оцінкою нинішніх потреб на відбудову та відновлення України у розмірі $349 мільярдів.
09 Вересня, 2022 р., 14:52
Верховна Рада України прийняла Закон про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112 (проект № 7581).
08 Вересня, 2022 р., 17:24
Свята, урочисті заходи, масові гуляння - здається такі прості, звичайні для українців речі, на жаль, давно нами забуті. І це відбулось не з нашої з вами вини. Вже кілька років поспіль планету колотить. То короновірус, то осатанілі вороги, яким мало чи то землі, чи то людської крові не дають нам можливості жити спокійно, вріноважено, розмірено.
08 Вересня, 2022 р., 11:01
Впродовж тижня до підприємств та громадських організацій Житомирської області надходили фейкові «звернення», нібито від Житомирської ОВА з проханням перерахувати кошти на підтримку бригад Збройних Сил України.
08 Вересня, 2022 р., 10:53
Прокурорами Житомирської обласної прокуратури забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно мешканки Донецької області за фактами участі у терористичній організації та у діяльності не передбачених законом збройних формувань ( ч. 1 ст. 258-3 та ч. 2 ст. 260 КК України).
07 Вересня, 2022 р., 11:10
Територіальними органами Держенергонагляду у ході проведених позапланових заходів встановлено факти невиконання ремонтних робіт, запланованих операторами систем розподілу (далі – ОСР)на поточний рік, а також запланованих заходів щодо підготовки об’єктів електричних мереж до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років (далі – ОЗП). За результатами заходів ОСР видано відповідні приписи щодо усунення виявлених порушень.
05 Вересня, 2022 р., 09:23
З робочим візитом до Малинської територіальної громади Коростенського району завітав Міністр з питань підприємництва та інформаційних технологій Естонської Республіки Крістіяна Ярвана та надзвичайний і Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Каімо Кууска.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь