Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання сім’ї, гендерної рівності, протидії домашньому насильству та торгівлі людьми

09 Липня, 2020 р., 13:15
08.07.2020 року з метою підвищення рівня обізнаності фахівців структурних підрозділів, відповідальних за здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, у тому числі фахівців, які забезпечують роботу діючих мобільних бригад соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, Мінсоцполітики спільно з Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я» провели вебінар на тему: «Алгоритм діяльності мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі».
07 Липня, 2020 р., 11:03
З давніх-давен існувала така традиція: кожен повинен знати свій рід до сьомого коліна поіменно. З кожним членом роду були пов’язані цікаві історії, події. Чим більше людина знала про свій рід, тим довше жила пам’ять про померлих родичів. І чим більше прародичів ти пам’ятаєш, тим більше у тебе янголів-охоронців.
01 Липня, 2020 р., 10:14
30 червня в Коростенській районній державній адміністрації відбулось засідання районної координаційної ради з питань сімейної, гендерної рівності, демографічного розвитку, протидії торгівлі людьми та домашньому насильству під головуванням заступника голови Коростенської районної державної адміністрації Артема Майданика.
10 Червня, 2020 р., 15:29
Сьогодні об 11.00 год. відбулось засідання обласної координаційної ради з питань сімейної, гендерної політики, протидії торгівлі людьми та домашньому насильству в режимі онлайн.
07 Травня, 2020 р., 16:56
У другу неділю травня в Україні відзначається День матері – один з найбільш зворушливих свят у році. День матері – свято любові і пошани. Але єдиною справжньою нагородою для матері є взаємна любов її дитини! Мами присвячують життя своїм дітям, жертвуючи всім заради їх щастя. Всі ми з дитинства і до останніх своїх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, рідної матусі, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і любитиме, не дивлячись ні на що.
10 Квітня, 2020 р., 11:54
Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації інформує щодо порядку встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми. На виконання Закону України «Про протидію торгівлі людьми» створена система протидії торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим особам.
08 Квітня, 2020 р., 15:39
В умовах карантину соціальні послуги надаються шляхом проведення фахових консультацій за допомогою телефонного зв’язку; із застосуванням електронних комунікацій; із здійсненням екстрених виїздів у випадках, коли існує загроза життю і здоров’ю постраждалих осіб з метою надання послуги кризового та екстреного втручання.
24 Березня, 2020 р., 16:33
Національна «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації, яка функціонує на базі Центру «Ла Страда-Україна», працює у режимі 24/7 – тобто цілодобово, без вихідних та перерв! На «гарячій» лінії надаються юридичні, психологічні та інформаційні консультації чоловікам та жінкам щодо питань пов’язаних з ґендерною дискримінацією та ґендерним насильством попередження та протидії домашнього насильства,  торгівлі людьми, а також щодо захисту прав внутрішньо переміщених осіб.
06 Березня, 2020 р., 10:18
Мета проєкту «Щастя в 4 руки» – донести до людей, які вступають у подружжя, прості рецепти сімейного щастя. Проєкт наголошує: сім‘я – це коли будь-які проблеми чи завдання сприймаються як спільні та вирішуються спільними зусиллями чоловіка та дружини. Незважаючи на те, які уявлення про сімейний уклад мали молоді до шлюбу, існують універсальні правила побудови необхідних умов для сімейного щастя.
19 Лютого, 2020 р., 11:39
Урядовий контактний центр прийматиме звернення від осіб, які постраждали від торгівлі людьми, домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або про загрозу вчинення такого насильства. 27 грудня 2019 р. КМУ прийняв постанову «Про поширення експериментального проекту із створення «єдиного входу» опрацювання звернень громадян та запитів на публічну інформацію на опрацювання звернень та повідомлень про/або від осіб, які постраждали від торгівлі людьми, домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або про загрозу вчинення такого насильства» № 1145. Відповідно до вказаної постанови, Урядовий контактний центр прийматиме вказані звернення за номером телефону гарячої лінії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь