Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

08 Вересня, 2021 р., 10:58
Повідомлення про пожежу надійшло о 1 годині 24 хвилин. Зателефонував 13-ти річний підліток та повідомив, що в житловому будинку, де він мешкає по вулиці Жмаченка ( район першої школи) багато диму.
04 Вересня, 2021 р., 09:46
3 вересня піротехніки ДСНС області знищили п’ять одиниць вибухонебезпечних предметів часів минулих війн, що були виявлені напередодні в селах Боровиця та Сокорики Коростенського району.
04 Вересня, 2021 р., 09:42
3 вересня о 06:15 до 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Малин прибіг чоловік, який повідомив, що прямуючи повз три озера, він почув крики людини. Він підійшов ближче та побачив, що у болоті між двома водоймами застряг чоловік, який благає про допомогу. Зрозумівши, що самотужки йому людину не врятувати, відразу ж побіг до пожежної частини.
03 Вересня, 2021 р., 09:25
Осіння пора передбачає зниження середньодобових температур, тому незабаром нам доведеться опалювати наші оселі. А чи готові ваші опалювальні прилади до роботи? Саме в цей період різко збільшується кількість пожеж, які виникають у житловому секторі. Однією з основних причин загорянь є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електронагрівальних приладів.
10 Серпня, 2021 р., 13:41
9 серпня о 15:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку с. Велика Фосня Коростенського району. На момент пожежі господарів дома не було. Рятувальників викликав очевидець, який проходив повз обійстя.
10 Серпня, 2021 р., 12:04
9 серпня о 14:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання сухої трави у с. В. Чернігівка Коростенського району.
07 Серпня, 2021 р., 10:51
Високі температурні показники та посушлива погода сприяють тому, що значно збільшується ризик виникнення загорянь на відкритих територіях. Зазвичай, причинами пожеж у природних екосистемах є наслідки людської легковажності.
02 Серпня, 2021 р., 13:17
Керівництво Коростенського районного управління, 3 державного пожежно-рятувального загону, 8 державної пожежно-рятувальної частини та 37 державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС України у Житомирській області звертається до Вас з проханням не укривати інформацію, якщо ви стали свідком незаконних дій з боку співробітників державної служби надзвичайних ситуацій. За порушення нормативних актів співробітниками ДСНС законодавством України передбачається покарання осіб причасних до корупційних діянь.
30 Липня, 2021 р., 08:39
Пора жнив – це небезпечний період, під час якого суха спекотна погода, працююча хлібозбиральна техніка, людська недбалість та інколи безвідповідальність створюють загрозу виникнення пожеж.
29 Липня, 2021 р., 13:32
28 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в смт Словечне Коростенського району в озері втопилася дитина. Про це рятувальників сповістили відпочивальники, які стали очевидцями пригоди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь