Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

06 Квітня, 2021 р., 21:53
Упродовж минулої доби на території області вогнеборцями ліквідовано 11 загорянь сухої рослинності та чагарників, що сталися на відкритих територіях, як в межах населених пунктів так і поблизу них. Загалом вогнем пройдено 21 га території.
03 Квітня, 2021 р., 18:16
03 квітня працівниками Народицького РС УДСНС України у Житомирській області було проведено рейд в житлових домогосподарствах смт Народичі, с. Ласки поблизу яких розташовані поля де протягом 2020 року виникала більша кількість пожеж та лісові масиви.
03 Квітня, 2021 р., 10:35
1 квітня внаслідок випалювання сухої трави опіки різного ступеню тяжкості отримали троє жителів Житомирщини.
28 Березня, 2021 р., 10:43
27 березня рятувальники Житомирщини розпочали широкомасштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо попередження пожеж у природних екосистемах, на сільгоспугіддях, в житловому секторі під час прибирання присадибних ділянок у весняно-літній пожежонебезпечний період 2021 року.
27 Березня, 2021 р., 17:57
Минулої доби в екосистемах семи районів області виникли пожежі, внаслідок яких вигоріло 22 га сухої трави. В деяких районах бійці ДСНС виїжджали на гасіння сухостою навіть по декілька разів.
22 Березня, 2021 р., 18:07
Переважна кількість займань в природних екосистемах трапляється через легковажність громадян, котрі не зважають на чисельні застереження рятувальників і з потеплінням почали наводити лад на своїх земельних ділянках та прилеглих територіях шляхом випалювання сухостою та сміття. Вітряна погода сприяє швидкому поширенню вогню, який нерідко перекидається на людські поселення, об’єкти інфраструктури та завдає матеріальних збитків.
14 Березня, 2021 р., 10:32
Управління ДСНС України у Житомирській області наголошує, що кожна друга пожежа у період інтенсивної експлуатації приладів опалення спричинена саме порушенням вимог щодо безпечного використання та влаштування печей і плит на твердому паливі, а також різноманітних електрообігрівачів. Нерідко на таких пожежах гинуть чи отруюються продуктами горіння люди, звісно, вигорають і помешкання. А залишитися серед зими без даху над головою – це морально складна і фінансово непідйомна для звичайної родини ситуація.
11 Березня, 2021 р., 13:24
Неподалік міста Коростеня, за межами села Клочеве рятувальники ліквідували загорання сухої рослинності площею понад два гектари, врятувавши житловий будинок, де мешкає бабуся з донькою та двома неповнолітніми онуками. Про подію о 12 годині 33 хв. повідомила староста с. Кожухівка.
09 Березня, 2021 р., 14:14
8 березня о 19:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на 2 господаря у м. Овруч Коростенського району. Про це рятувальників сповістила жінка, яка проживає в другій частині помешкання і відчула їдкий запах диму.
09 Березня, 2021 р., 14:13
8 березня о 01:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на полі, поблизу м. Малин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь