Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

10 Січня, 2022 р., 11:25
В Коростенському районному управлінні Головного управління ДСНС України у Житомирській області функціонує консультаційний центр, який надає безкоштовну інформаційну допомогу юридичним і фізичним особам у межах компетенції ДСНС.
04 Січня, 2022 р., 12:58
04.01.2022 року відповідно до доручення ДСНС України, наказу Головного управління ДСНС України у Житомирській області працівниками Коростенського районного управління ДСНС України, виконавчого комітету Коростенської міської ради, відділу охорони здоров'я виконавчого комітету Коростенської міської ради проведено обстеження об'єктів охрони здоров'я щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки під час експлуатації медичного та технологічного обладнання.
31 Грудня, 2021 р., 10:27
Тонкий лід є найпоширенішою небезпекою в осінньо-зимовий період. З настанням холодів щороку відбувається чимало трагедій, пов’язаних із загибеллю людей на водоймах, вкритих кригою. Діти і любителі зимової риболовлі – саме ця категорія населення найчастіше стикаються з цією небезпекою. Побачивши лід, дехто не може втриматися від спокуси дослідження і перевірки на міцність «твердої води». На жаль, досить часто це призводить до трагічних наслідків.
23 Грудня, 2021 р., 16:06
23 грудня 2021 року працівники Коростенського районного управління провели інформаційно-роз'яснювальну роботу з учнями Коростенського міського ліцею №2 імені Володимира Сингаївсього на передодні святкування Різдва Христового (західного обряду) та Нового року щодо недопущення пожеж та правил безпеки під час використання піротехнічних виробів.
20 Грудня, 2021 р., 13:50
Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 14 лютого 2018 року №80 “Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки ” (далі – Постанова), яку розроблено з метою приведення нормативно – правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України «Про адміністративні послуги» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами – підприємцями».
17 Грудня, 2021 р., 15:10
17 грудня 2021 працівниками Коростенського районного управління проведено профілактичну бесіду з відвідувачами Коростенської автостанції щодо запобігання виникненню пожежі під час Новорічних та Різдвяних свят та побуті.
17 Грудня, 2021 р., 15:05
17 грудня 2021 працівники Коростенського районного управління разом з працівниками Управління праці та соціального захисту населення та Центру соціальної служби Виконавчого комітету Коростенської міської ради проведено відпрацювання сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах щодо запобігання виникненню пожежі під час Новорічних та Різдвяних свят та побуті.
17 Грудня, 2021 р., 15:04
Наближаються найбільш улюблені свята дітей та дорослих – Новий рік та Різдво Христове. Вже зараз у кожній оселі, в багатьох установах, закладах запалюються новорічними різнокольоровими вогнями, пахнуть хвоєю новорічні ялинки. Але часто радість зустрічі Різдвяних свят затьмарюється гіркотою пожеж. Незважаючи на безліч звернень до населення, в оселях продовжують виникати пожежі, а люди травмуються та гинуть.
15 Грудня, 2021 р., 11:02
14 грудня 2021 року інспекторським складом Коростенського районного управління було проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу в КНП "Коростенській ЦМЛ КМР" та  КНП "Коростенська центральна районна лікарня Ушомирської сільської ради" щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій під час експлуатації кисневих балонів та кисневого обладнання.
14 Грудня, 2021 р., 15:04
14 грудня 2021 Коростенске районне управління провело пам'ятний захід присвячений Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь