Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

24 Червня, 2022 р., 12:43
Керівництво Коростенського районного управління, 3 державного пожежно-рятувального загону, 8 державної пожежно-рятувальної частини та 37 державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС України у Житомирській області звертається до Вас з проханням не укривати інформацію, якщо ви стали свідком незаконних дій з боку співробітників державної служби надзвичайних ситуацій. За порушення нормативних актів співробітниками ДСНС законодавством України передбачається покарання осіб причасних до корупційних діянь.
23 Червня, 2022 р., 11:11
22-22 червня 2022 року працівниками Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області проведено комісійне обстеження будівель та приміщень які задіяні під розміщення внутрішньо переміщених осіб на території Коростенської міської територіальної громади, Ушомирської та Горщиківської сільських рад.
25 Травня, 2022 р., 14:05
Протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС залучалися 223 рази. Виявлено, вилучено і знешкоджено 1 тис. 95 вибухонебезпечних предметів та 8 кг вибухової речовини, у тому числі 1 авіаційну бомбу. Обстежено територію площею 353 га.
20 Травня, 2022 р., 11:40
Керівництво Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області звертається до мешканців Коростенського району з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки та правил поведінки на водних об’єктах під час відпочинку на природі.
23 Лютого, 2022 р., 11:37
22 лютого працівниками Коростенського районного управління ДСНС України у Житомирській області та працівниками третього державного пожежно - рятувального загону проведено профілактичне відпрацювання населених пунктів Ушомирської територіальної громади, а саме сіл Веселівка та Розівка.
19 Лютого, 2022 р., 15:34
Працівниками Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області з 07 лютого по 18 лютого проводилась планова перевірка дотримання протипожежного стану офісів старост Коростенської міської територіальної громади.
16 Лютого, 2022 р., 15:56
Рятувальники Коростенщини продовжують роботу щодо профілактики пожеж та загибелі людей на них.
10 Лютого, 2022 р., 08:55
В середу, 9 лютого, працівниками Коростенського районного управління ДСНС України разом з працівниками ювенальної превенції Коростенського районного управління поліції, спеціалістами відділу надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Коростенської міської ради та Червоного хреста провели інформаційно - профілактичний захід.
04 Лютого, 2022 р., 08:52
Рятувальники Коростенщини продовжують роботу щодо профілактики пожеж та загибелі людей на них. Так, 3 лютого, працівниками Коростенського районного управління ДСНС України проведено профілактичне відпрацювання селі Сарновичі Коростенського району.
04 Лютого, 2022 р., 08:22
В четвер, 3 лютого,  працівниками Коростенського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області проведено інструктаж в КУ "Коростенський геріатричний панціонат для ветеранів війни та праці Житомирської обласної ради".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь