Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

18 Січня, 2021 р., 10:53
Свій день народження сьогодні відзначає перший заступник Коростенського міського голови Володимир Васильович Вигівський.
14 Січня, 2021 р., 07:58
Сердечно вітаємо з ювілейним днем народження начальника відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Коростенської райдержадміністрації Тетяну Біляченко!
08 Січня, 2021 р., 09:46
З ювілейним днем народження щиро вітаємо сестру медичну дільничну АЗПСМ №3 с. Гулянка Анну Мельниченко.
07 Січня, 2021 р., 10:48
Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає завідувачка стоматологічним поліклінічним відділенням "Коростенської центральної районної лікарні" Ушомирської сільської ради, голова профкому Людмила Прокопчук!
07 Січня, 2021 р., 08:00
Дорогі громадяни! Я щиро вітаю мільйони українських родин зі святом Різдва Христового – символом непереможності добра й милосердя людської душі.
06 Січня, 2021 р., 17:30
Скільки б не було в нашому календарі свят, а народження Христа завжди буде особливим. З ним ми повязуємо наші надії та сподівання на краще життя, здійснення задумів і мрій, очікуємо дива…
06 Січня, 2021 р., 08:55
Свій ювілейний день народження сьогодні відзначає начальник Коростенського районного відділу Державної міграційної служби Петро Сергієнко!
30 Грудня, 2020 р., 09:35
Надсилаємо щирі та сердечні вітання з нагоди ювілейного дня народження заступнику директора Каленського НВК Лесі Дмитрівні Потопальській!
26 Грудня, 2020 р., 08:00
Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає лікар-терапевт дільничний амбулаторії загальної практики сімейної медицини №6 с. Горщик Юлія Мельниченко.
25 Грудня, 2020 р., 08:00
Католицьке Різдво — це особливе релігійне свято, що наповнює людські серця теплом і милосердям. Воно відзначається 25 грудня в багатьох країнах світу на честь народження Божого Сина, що викупив гріхи людей своєю смертю. В Україні цей день є офіційним святковим днем, задля забезпечення права значної частини населення України на святкування Різдва Христового того дня, який відповідає їх релігійним та світоглядним переконанням.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь