Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

15 Листопада, 2020 р., 08:58
Свій славний життєвий ювілей - 70-річчя сьогодні відзначає депутат Коростенської районної ради VII скликання, лікар загальної практики - сімейний лікар АЗПСМ №7 с. Ушомир Мазур Леонід Іванович!
15 Листопада, 2020 р., 08:00
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника сільського господарства. Важко переоцінити Ваш вагомий внесок у розвиток національної економіки, підвищення добробуту села та благополуччя населення району та країни. Щира вдячність та низький уклін ветеранам праці галузі сільського господарства та найщиріші побажання молоді, яка обрала такий нелегкий але відповідальний фах.
14 Листопада, 2020 р., 09:06
Свій ювілейний день народження сьогодні відзначає лікар загальної практики - лімейний лікар АЗПСМ №8 с. Грозине Лілія Ясінська.
11 Листопада, 2020 р., 09:43
Свій день народження сьогодні відзначає заступниця завідувача Бехівської філії опорного закладу "Васьковицький ліцей" Людмила Бордюг.
11 Листопада, 2020 р., 09:37
Сьогодні свій день народження відзначає провідний спеціаліст Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Ольга Скиданчук.
09 Листопада, 2020 р., 10:03
Господь подарував нам ще один земний рік, ще один рік в професії і сьогодні, 9 листопада, ми з вами відзначаємо власне свято – День працівників культури та майстрів народного мистецтва.
09 Листопада, 2020 р., 08:10
Кожного року, 9 листопада, в Україні відзначають День української писемності та мови. Офіційним святом цей день став у 1997 році. Дата 9 листопада припадає і на вшанування пам’яті Нестора Літописця, адже, за інформацією  вчених, саме з його праць починається українська мова.
09 Листопада, 2020 р., 08:00
Щиро і сердечно вітаємо працівників культури та аматорів народного мистецтва з професійним святом! 
08 Листопада, 2020 р., 08:05
Всесвітній день містобудування (урбанізму) відзначається вже в більш ніж 30-ти країнах світу на чотирьох континентах. В цей день підкреслюється визнання і роль професійного планування і створення зручного та ергономічного міського середовища. Всесвітній день урбанізму являє собою чудову можливість поглянути на планування з глобальної точки зору. Крім того, в результаті розвитку міст і територій, ця подія акцентує увагу до сумління жителів і державних органів влади в питаннях дбайливого ставлення до впливу на навколишнє середовище.
08 Листопада, 2020 р., 08:00
День виноградаря і винороба запровадили у 2020 році за Указом Президента України від 22 вересня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь