Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

23 Листопада, 2020 р., 08:30
Ювілейний день народження сьогодні відзначає директор Горщиківського ліцею Олена Леонідівна Грищук.
21 Листопада, 2020 р., 09:51
Свій ювілейний день народження сьогодні відзначає сестра медична АЗПСМ №6 с. Горщик Людмила Мельничук!
21 Листопада, 2020 р., 09:10
Від усієї душі і з найкращими побажаннями, щиро вітаємо з ювілейним днем народження мудрого, відповідального, цілеспрямованого, досвідченого керівника - голову Ушомирської сільської ради Людмилу Рафаїлівну Малу!
21 Листопада, 2020 р., 09:00
Шановні жителі Коростенщини! 21 листопада на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей в єдиній, соборній та незалежній державі ми відзначаємо День Гідності та Свободи.
20 Листопада, 2020 р., 09:41
Україна має працювати над інтеграцією в культурний європейський простір креативних індустрій. Це відкриє доступ до великої економіки, інвестицій, реклами, сприятиме розвитку малого й середнього підприємництва.
20 Листопада, 2020 р., 09:38
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 19 листопада провів онлайн-зустріч із Виконавчим Віце-Президентом Європейської Комісії Валдісом Домбровскісом. Сторони серед іншого обговорили стан реформ в Україні та торгово-економічне співробітництво України та Європейського Союзу.
20 Листопада, 2020 р., 08:57
Людство зобов’язане дати дитині найкраще - Декларація ООН про права дитини. Якою б розумною і талановитою не була дитина, вона все ж потребує опіку, увагу, турботу, любов, захист і постійну підтримку дорослих. Ми люди і зовсім нелюдяно відмовляти нашим дітям у всьому цьому, особливо враховуючи ті реалії, які вперто супроводжують нас у нашому непростому світі.
19 Листопада, 2020 р., 08:02
Свій ювілей сьогодні відзначає керівниця ПОСТ "Зоря" с. Стремигород, депутатка Житомирської обласної ради Ірина Вікторівна Костюшко.
16 Листопада, 2020 р., 08:39
Ювілейний день народження сьогодні відзначає сестра медична АЗПСМ №1 Наталія Миколаївна Соколовська!
16 Листопада, 2020 р., 07:42
Сучасне життя не можливе без засобів масової комунікації, які ви уособлюєте. Саме ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим живе світ. Завдяки Вашій професійній та оперативній роботі в оселі кожного українця щодня відкрите інформаційне вікно у світ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь