Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

14 Грудня, 2020 р., 08:00
Саме 14 грудня 1986 року на Чорнобильській АЕС було завершено спорудження захисного саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком. Це, по суті, була перша серйозна та важлива перемога над зловісним атомом, який вирвався з-під контролю людини після квітневого вибуху.
13 Грудня, 2020 р., 08:00
Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає сестра медична стаціонару денного перебування КНП "Коростенська центральна районна лікарня" Любов Козачевич.
12 Грудня, 2020 р., 08:00
12 грудня в Україні відзначається День Сухопутних військ. Сухопутні війська, як основа української армії, відіграють найважливішу роль у забезпеченні безпеки, цілісності та обороноздатності держави. До складу Сухопутних військ входять механізовані, танкові, ракетні війська, військова авіація, артилерія, десантні війська та інші. Це професійне свято військовослужбовців і солдатів, які захищають нашу країну на сході.
08 Грудня, 2020 р., 10:09
З ювілейним днем народження сьогодні щиро і сердечно вітаємо Лісівщинського старосту Ушомирської об’єднаної територіальної громади 2018-2020 рр. Ніну Володимирівну Матвієнко!
07 Грудня, 2020 р., 09:00
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування – державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства, адже без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу.
06 Грудня, 2020 р., 08:34
Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань і переможців фашизму. Мужність і професіоналізм, виявлені українськими солдатами у ході миротворчих операцій, на сході України вже здобули українському війську повагу і вдячність у світі.
05 Грудня, 2020 р., 14:13
Така дата для свята вибрана недарма. Адже саме 5 грудня 2001 року стартував перший Всеукраїнський перепис населення.
05 Грудня, 2020 р., 14:07
Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку (саме такою є повна назва цього Дня), проголошений рішенням 40-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН 17 грудня 1985 року на знак визнання важливої ролі добровольчих та інших організацій у соціальному й економічному розвитку суспільства.
05 Грудня, 2020 р., 09:12
Колектив Коростенської районної державної адміністрації щиро вітає голову Коростенської районної ради VII скликання, депутата Коростенської районної ради VIII скликання Василя Клименка з ювілейним Днем народження!
01 Грудня, 2020 р., 09:00
Шановні працівники прокуратури! Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем прокуратури України! Діяльність органів прокуратури спрямована на постійний та всебічний нагляд за додержанням та застосуванням законів. Такий нагляд в свою чергу сприяє захисту громадян, їх законних прав та інтересів, забезпечує чітку роботи державного механізму, органів виконавчої влади. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь