Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність

28 Грудня, 2021 р., 13:44
Перша леді України Олена Зеленська підбила підсумки року у реалізації проєктів, спрямованих на досягнення безбар’єрності в країні.
28 Грудня, 2021 р., 08:28
Що таке безбар’єрність? Які основні її принципи? Кого вона стосується? Відповіді на ці питання дає освітній курс «Безбар’єрна грамотність» на Дія.Цифрова освіта.
22 Грудня, 2021 р., 13:37
Курс Міністерства цифрової трансформації України створено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської в партнерстві з радницею-уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності, ГО «Безбар’єрність», представниками громадянського суспільства та експертами за підтримки проєкту ПРООН «Права людини для України», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії.
20 Грудня, 2021 р., 14:51
Завершено роботу над першим розділом Альбому безбар'єрних рішень – практичного посібника, який надає рекомендації та ілюструє, як зробити міське середовище дружнім до різних користувачів, зокрема батьків з маленькими дітьми, літніх людей, людей з інвалідністю.
20 Грудня, 2021 р., 14:35
HR-фахівці компаній спільноти «Бізнес без бар’єрів» працюють над структурою універсального тренінгового модуля для навчання персоналу етиці безбар’єрного спілкування.
16 Грудня, 2021 р., 10:10
У Міністерстві розвитку громад та територій України розробили інформаційні посібники з будівництва освітніх та спортивних закладів. У них доступно та на прикладах зображено, які державні будівельні норми мають бути дотримані при проєктуванні та будівництві освітніх, дошкільних та спортивних закладів. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.
13 Грудня, 2021 р., 10:44
Громадська організація «Безбар’єрність» проводить опитування, яку нову інформацію українці хотіли б побачити у «Довіднику безбар’єрності».
30 Листопада, 2021 р., 22:08
Перша леді Олена Зеленська відвідала в Києві форум громадянського суспільства під гаслом «Незалежна Україна – це країна рівних можливостей!». Понад 500 представників українських та міжнародних громадських організацій, волонтерів, експертів зібралися для обміну досвідом у створенні суспільства рівних можливостей.
30 Листопада, 2021 р., 14:31
Перша леді України Олена Зеленська наголосила на ефективній трансформації всередині спільноти «Бізнес без бар’єрів» – вона поповнюється, створює нові продукти і надихає на зміни.
29 Листопада, 2021 р., 08:22
Ми часто наголошуємо, що безбар’єрність не можна звужувати лише до пандусів, ліфтів і решти елементів доступності. Тому дуже радіємо, коли великі компанії, розвиваючи безбар’єрність, промотують толерантне спілкування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь