Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність

28 Вересня, 2022 р., 19:06
Потужний стрес і травматичний досвід, які породжує війна, – це також бар’єри, що стають на шляху до повноцінного і здорового життя. Щоб ці бар’єри усувати, потрібно піклуватися про психічне здоров’я. А в широкому плані – потрібна система відновлення та збереження психічного здоров’я, яка забезпечить доступ до якісної допомоги всім, хто її потребує. І ця система також має бути безбар’єрною, тобто відкритою до людей, мати різні «точки входу» та пропонувати послуги для різних користувачів.
05 Вересня, 2022 р., 10:41
З 1 вересня в Україні набули чинності оновлені державні будівельні норми зі створення безбар’єрного простору в Україні, які були затверджені Міністерством розвитку громад та територій України у 2021 році. Йдеться про ДБН «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення», а також норми стосовно будівництва та реконструкції закладів освіти, дошкільної освіти та благоустрою територій. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Україні Олексій Чернишов.
16 Серпня, 2022 р., 09:56
На цьому наголошує громадська організація «Безбар’єрність». «Альбом безбар’єрних рішень» – практичний посібник для усіх, хто хоче і може перетворювати простір навколо на безбар’єрний.
01 Серпня, 2022 р., 17:00
У Національній стратегії безбар’єрності, яку ми розробили до війни, був передбачений розвиток реабілітації. Жорстоке вторгнення Росії зкорегувало, але не змінило плани: ми запускаємо проєкт «Реабілітація травм війни в Україні». 
01 Серпня, 2022 р., 13:14
Про це повідомляє громадська організація «Безбар’єрність». Ми говоримо про відновлення наших міст вже зараз, не чекаючи перемоги, бо віримо, що робота в тилу є важливим компонентом її наближення.
12 Липня, 2022 р., 10:51
Про це повідомляє  на своїй Фейсбук-сторінці ГО «Безбар’єрність». Авторкою нових ілюстрацій є Ольга Дегтярьова, яка раніше створила цикл картинок для Довідника «Безбар’єрність – це…».
23 Лютого, 2022 р., 14:39
Громадська організація «Безбар’єрність» оголошує конкурс на запит цінових пропозицій на закупівлю послуг із розробки нових розділів «Альбому безбар’єрних рішень».
21 Лютого, 2022 р., 14:39
Ми хочемо зруйнувати міф, що фізична доступність – усі пологі з’їзди, пандуси, низькопідлоговий транспорт, тактильна плитка – усе це дуже дорого та на це потрібно багато років.
15 Лютого, 2022 р., 10:28
У«Довіднику безбар’єрності» – посібнику з нової етики спілкування без ярликів, стереотипів чи образливих слів, з’явився переклад українською жестовою мовою. Відтепер проєкт, який розкриває знання про безбар’єрність та її філософію, і сам трансформувався у безбар’єрний.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь