Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність

22 Листопада, 2021 р., 15:17
Міністерство соціальної політики України запрошує разом спілкуватися без бар’єрів та вивчати українську жестову мову.
18 Листопада, 2021 р., 15:25
У «Довіднику безбар’єрності» з’явилися десять нових ілюстрацій, які простими і зрозумілими образами розкривають поняття безбар’єрності.
18 Листопада, 2021 р., 09:32
У межах міжнародної ініціативи «Партнерство Біарріц» Мінрегіон працює над розбудовою безперешкодного громадського простору. Простору, який доступний кожному – маломобільним групам, батькам з дитячим візочком, людині з валізою.
17 Листопада, 2021 р., 08:56
16 листопада, голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко разом зі своїм заступником Віктором Градівським та представниками профільних структурних підрозділів ОДА взяли участь в онлайн-засіданні Комісії з питань координації взаємодії органів виконавчої влади щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в оновленому складі.
16 Листопада, 2021 р., 13:22
В Україні стартувала соціальна комунікаційна кампанія з просування безбар’єрного спілкування. Одночасно в усіх областях з’явилися постери, які розкривають значення терміну «безбар’єрність» простими і зрозумілими образами.
11 Листопада, 2021 р., 09:15
Відповідне розпорядження підписав голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко. План передбачає низку заходів на 2021-2022 роки, зокрема усунення перепон у різних сферах життя, а також посилення можливостей та забезпечення рівних прав для всіх українців.
10 Листопада, 2021 р., 14:12
«Мій діалог з цією темою розпочався років п’ять тому, коли я була головною редакторкою медіа і писала про людей з стигматизованих груп. Я зіткнулася з тим, що не знаю як правильно писати. Я просила вибачення на інтерв’ю, казала, що не знаю. Так це вилилось в мою першу книжку, і там потрібно було зробити словник також. Тема словників йде зі мною всі ці роки. Я робила словник гендерної рівності. Коли мені запропонувати зробити цей словник, я не роздумуючи сказала: так, я хочу. Це той інструмент, якого не вистачає, він дуже систематизований. Коли ви його відкриєте, ви майже все знайдете. Я кажу майже, тому що немає межі для удосконалення».
10 Листопада, 2021 р., 09:01
За місяць з моменту запуску «Довідника безбар’єрності» його відвідали понад 15 тисяч осіб, серед найпопулярніших розділів – «Словник».
04 Листопада, 2021 р., 12:22
Європа почала свій цивілізаційний прорив з того, що освіта перестала бути привілеєм «обраних» і стала доступною широким верствам.
29 Жовтня, 2021 р., 11:02
У Києві на засіданні Ради безбар’єрності 27 жовтня було презентовано результати виконання за третій квартал Плану заходів з реалізації Нацстратегії безбар’єрності, розробленої в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь