Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність

27 Січня, 2023 р., 15:47
Сьогодні, 25 січня, за участі Першої леді Олени Зеленської презентовано «Альбом безбар’єрних рішень» – перший посібник, який допоможе нашим архітекторам, будівельникам та владі великих й маленьких населених пунктів у розбудові нової та відновленні зруйнованої ворогом інфраструктури.
25 Січня, 2023 р., 10:51
21 січня представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк разом з лідерами та головами громадських організацій осіб з інвалідністю Житомира відвідали Бердичівську територіальну громаду з метою підтримки громадських організацій осіб з інвалідністю.
11 Січня, 2023 р., 15:14
Як оформити пенсію онлайн і більше не стояти за нею у черзі? Як опанувати цифрові сервіси та завдяки ним зручно отримувати всі лікарські послуги?
27 Грудня, 2022 р., 11:34
Щоб допомогти людині, іноді її достатньо просто вислухати. Однак, слухати теж треба правильно. Особливо це важливо, якщо ви спілкуєтесь на відстані, наприклад, телефоном.
21 Грудня, 2022 р., 11:06
Як зареєструвати статус внутрішньо переміщеної особи? Відшкодувати зруйноване житло? Оформити інвалідність? Вийти на пенсію та оформити її? Знайти роботу?
17 Листопада, 2022 р., 16:13
Вже 9 місяців через вторгнення росії українці травмуються та страждають ментально. У ці часи є потреба навчитися підтримувати людей, знаходити необхідні слова і коректно з ними спілкуватися.
25 Жовтня, 2022 р., 16:51
Під час візиту до Німеччини перша леді України Олена Зеленська презентувала на Франкфуртському книжковому ярмарку  «Довідник безбар’єрності», а також взяла участь в інтерв’ю-дискусії на запрошення журналу Brigitte.
11 Жовтня, 2022 р., 16:52
Піклуватися про свій психологічний стан і надавати підтримку тим, хто поруч – зараз це нагальна потреба для всіх нас. Війна породжує потужний стрес, але проти нього також є зброя.
06 Жовтня, 2022 р., 08:51
Про це розповіли у ГО «Безбар’єрність». Так, учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів» книжковий онлайн-магазин  Yakaboo опублікував свіжі поради у своїй постійній рубриці #Книжковийпсихолог.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь