Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

30 Липня, 2021 р., 08:19
28 липня у смт. Нові Білокоровичі оперативники відділення поліції №2 (м. Олевськ) Коростенського РУП проводили розслідування у зв’язку з тим, що напередодні отримали скаргу від місцевих жителів.
29 Липня, 2021 р., 13:10
28 липня на Коростенщині слідчі Слідчого управління ГУНП за оперативного супроводження працівників Управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели слідчі дії на приватних лісопильнях, а також на низці інших об’єктів, які стосуються осіб, обґрунтовано підозрюваних в масштабних оборудках з лісом.
28 Липня, 2021 р., 09:26
З 20 липня на території району поліцейські розпочали спеціальні заходи під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги». Їх завдання – попередження дорожньо-транспортних пригод та моніторинг дотримання учасниками дорожнього руху встановлених Правил.
26 Липня, 2021 р., 09:05
Упродовж літнього періоду поліцейські Коростенського районного управління поліції особливу увагу приділяють профілактиці нещасних випадків, травмування та загибелі людей на водоймах, попередженню аварійності на автошляхах та вулицях обслуговуваної території.
22 Липня, 2021 р., 10:09
Поліцейські проводять роз’яснювальну роботу з керманичами двоколісних транспортних засобів щодо дотримання ними Правил дорожнього руху та особистої безпеки. За останні 3 місяці коростенські правоохоронці виявили майже три сотні правопорушень, пов’язаних з керуванням мототранспортом.
13 Липня, 2021 р., 16:15
Уранці 13 липня до поліції надійшло повідомлення про безвісне зникнення 14-річного жителя с. Сингаї Коростенської міської громади. Під час першочергових заходів правоохоронці районного управління виявили тіло дитини у закинутому приміщенні неподалік місця проживання. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває з’ясування всіх обставин.
03 Липня, 2021 р., 17:21
2 липня близько 19:10 до Коростенського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві заблукала жінка,яка того ж дня пішла до лісу по ягоди.
01 Липня, 2021 р., 11:37
Номерні знаки завжди були і є візитівкою кожного транспортного засобу. Вони є необхідною частиною будь-якого авто. В Україні заборонено їздити без розпізнавальних знаків. Тому кожен власник намагається отримати «красиві» номерні знаки відповідного регіону. 
30 Червня, 2021 р., 15:45
Скутер це не іграшка. Перш ніж купувати дитині - добре подумайте про наслідки
16 Червня, 2021 р., 15:52
Порушниками Правил дорожнього руху є не тільки водії транспортних засобів,а й пішоходи. Так з початку року корост енські правоохоронці склали понад 140 адмінматеріалів за ч.1 ст.127 КУпАП відносно пішоходів, які переходили проїжджу частину дороги у невстановлених місцях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь