Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

09 Вересня, 2021 р., 12:06
7 вересня до поліції звернувся житель Житомирської області із заявою про шахрайство. Нині у рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють осіб, причетних до правопорушень. Разом з тим правоохоронці закликають полісян бути більш обачними,  укладаючи угоди купівлі та продажу у віртуальному просторі.
09 Вересня, 2021 р., 09:21
Спільно з працівниками міського центру соціальної служби та служби у справах дітей Коростенської міської територіальної громади проводяться рейди з метою профілактики негативних явищ в дитячому середовищі.
07 Вересня, 2021 р., 16:54
Правоохоронці попереджають: мобільні засоби зв'язку, планшети та інші ґаджети – легка здобич для шукачів легкої наживи. А відтак радять з обережністю довіряти вартісні речі дітям і самим не забувати про правила поведінки з ними у публічних місцях.
07 Вересня, 2021 р., 13:40
Правоохоронці встановили, що до викрадення значної суми заощаджень із домоволодіння померлого жителя селища Лугин причетний 20-річний місцевий житель. Молодик уже має кримінальне минуле. Наразі триває досудове розслідування.
06 Вересня, 2021 р., 14:43
Попередньо, водій автомобіля ВАЗ, 39-річний місцевий житель, рухаючись вулицею села, не впорався з керуванням, здійснив наїзд на електроопору.
04 Вересня, 2021 р., 20:09
Аби свята були дійсно світлими і радісними, правоохоронці радять утриматись від вживання алкогольних напоїв у громадських місцях та дотримуватись інших встановлених правил під час масових заходів.
04 Вересня, 2021 р., 09:51
Подія сталась на одній з вулиць м. Малина. Двоє місцевих жителів обґрунтовано підозрюються у завданні малинчанину травм, які виявились для нього смертельними. Триває досудове розслідування. За тяжкий злочин обом може загрожувати до 10 років позбавлення волі.
02 Вересня, 2021 р., 15:34
33-річного раніше судимого жителя громади поліцейські обґрунтовано підозрюють у щонайменше п'яти крадіжках з підсобних приміщень обійсть у с. Горщику. Чоловік пошкоджував замки у підсобках та викрадав звідти господарські речі, які могли становити цінність. Досудове розслідування триває.
01 Вересня, 2021 р., 23:09
У загальноосвітніх закладах розпочалися профілактичні заходи правоохоронців «Урок з поліцейським». Ювенальні офіцери поліції на певний час стають учителями і проводять заняття з правової обізнаності або загальних правил безпечної поведінки.
01 Вересня, 2021 р., 09:54
Під час перевірки транспортного засобу, водій якого порушив Правила дорожнього руху, поліцейські сектору реагування патрульної поліції виявили, що власник перевозив рослини конопель. Нині триває з'ясування всіх обставин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь