Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

05 Жовтня, 2021 р., 13:44
До комплексних профілактичних заходів долучились додаткові патрулі поліцейських, нацгвардійців та членів громадського формування «Яструб». Зокрема, правоохоронці охороняли правопорядок у парках, скверах та місцях масового перебування людей.
04 Жовтня, 2021 р., 13:47
Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 жовтня близько 23.00 у с. Іскорості Коростенської громади. Попередньо, водій мопеда «Honda Tact», 19-річний житель с. Домолоч, рухаючись вулицею населеного пункту, зіштовхнувся з мотоциклом «Lifan CityR» під керуванням 24-річного місцевого жителя, що рухався назустріч.
04 Жовтня, 2021 р., 13:46
Уночі 2 жовтня на автошляху Київ – Ковель – Ягодин під колесами легковика загинув житель Київщини. А наступної доби унаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинули ще двоє людей. Нині поліцейські встановлюють причини та обставини подій.
03 Жовтня, 2021 р., 22:06
Злочинну схему викрили на початку року працівники обласного Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ та Коростенського райуправління ГУНП. Правоохоронці задокументували протиправну діяльність низки осіб, які й займались постачанням до установи виконання покарань заборонених речовин. 
28 Вересня, 2021 р., 12:40
З 7 по 24 вересня у районі  правоохоронці активізували роботу з учасниками дорожнього руху щодо безпеки пішоходів. Зокрема,  поліцейські звертали увагу на порушення Правил дорожнього руху саме ними, а також ненадання водіями переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах.
28 Вересня, 2021 р., 12:33
27 вересня поліцейські сектору реагування патрульної поліції Овруцького відділу  під час перевірки автомобіля виявили у багажнику щойно зірвані рослини конопель. Інспектори зупинили транспортний засіб через ігнорування його водієм Правил дорожнього руху. Нині керманичеві загрожує адміністративне та кримінальне покарання за обидва правопорушення.
27 Вересня, 2021 р., 15:18
25 вересня у Коростені поліцейські провели обшуки у 5 підозрюваних у причетності до незаконного обігу зброї та наркотиків.
24 Вересня, 2021 р., 15:09
Уранці 23 вересня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителя селища Лугини про те, що з  місцевого будинку культури невідомий викрав ноутбук та гроші. Цього ж дня до поліції звернувся начальник охорони одного з магазинів м. Малина  і розповів про крадіжку продуктів з торгівельного закладу.  
22 Вересня, 2021 р., 14:21
21 вересня близько 16:00 під час обходу  прилеглої до залізничного вокзалу території черговий виявив дівчину-підлітка, яка лежала на коліях та не реагувала на звернення до неї. Працівники забрали дитину забрали з небезпечного місця та викликали медиків і поліцію.
22 Вересня, 2021 р., 14:19
19-20 вересня до Коростенського райуправління поліції надійшло повідомлення про констатацію смерті матері та двох доньок. У ході розслідування обставин було призначено судово-медичну експертизу тіл померлих. За попередніми її висновками, причиною смертей жінок стала інтоксикація організмів. Для подальшого дослідження з квартири вилучено гриби та немагазинні алкогольні напої.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь