Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

07 Червня, 2021 р., 09:34
Правоохоронці повідомляють про небезпечну спам-розсилку нібито від державних установ.
02 Червня, 2021 р., 11:14
1 червня із Міжнародним Днем захисту дітей поліцейські Коростенського районного управління поліції привітали дітлахів Ушомирської територіальної громади.
24 Травня, 2021 р., 13:32
У рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху поліцейські Коростенського районного управління поліції завітали до учнів закладів середньої освіти. Учасниками таких заходів стали учні Грозинської гімназії та Ушомирського ліцею.
22 Травня, 2021 р., 08:43
У негоду, що вирувала на початку тижня, поліцейські сектору реагування Коростенського РУ поліції допомогли у дорожній біді водієві з Київщини.
21 Травня, 2021 р., 11:28
Поліцейські сектору з протидії домашнього насильства, ювенальної превенції  та дільничні офіцери поліції систематично проводять профілактичні бесіди у навчальних закладах. Нещодавно учасниками таких заходів стали учні Грозинської гімназії.
20 Травня, 2021 р., 15:04
20 травня, у День української вишиванки, правоохоронці вшанували український оберіг та символ нації. Для цього перед початком робочого дня вони провели тематичну фотосесію.
07 Травня, 2021 р., 14:22
Працівники сектору реагування патрульної поліції Коростенського районного управління нагадують, згідно з ч. 1 ст. 127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) КУпАП, непокора пішоходів сигналам регулювання дорожнього руху, перехід ними проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються, невиконання інших правил дорожнього руху, тягне за собою відповідальність у вигляді штрафу 255 грн.
07 Травня, 2021 р., 13:51
З 1 травня 2021 року розпочався комплекс профілактичних заходів покликаний попередити ДТП за участю водіїв мототранспорту, вберегти життя мотоциклістів та знизити рівень дорожньо-транспортного травматизму.
30 Квітня, 2021 р., 12:41
Напередодні тривалих святкових вихідних правоохоронці нагадують громадянам про елементарні правила безпеки, яких слід дотримуватись, щоб не потрапити у неприємні ситуації. Будьте обережними під час дальніх поїздок автотранспортом і відпочинку на природі, не залишайте без уваги та нагляду дітей. Не забувайте про карантинні обмеження.
30 Квітня, 2021 р., 12:29
З 1 травня підрозділи Головного управління Нацполіції області  переходять на посилений варіант несення служби. Близько 550 поліцейських та ще пів сотні нацгвардійців працюватимуть у святкові дні для забезпечення публічної безпеки та правопорядку, у тому числі поблизу храмів та церков. Також додаткові наряди вийдуть і на автодороги у дні масового переміщення громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь