Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

21 Вересня, 2021 р., 08:21
16 вересня співробітники патрульної служби районного управління провели урок дорожньої безпеки для вихованців дитячого закладу «Берізка» на Коростенщині.  Правоохоронці розповіли дітям, яких правил поведінки на дорозі треба дотримуватись та до яких негативних наслідків може призвести нехтування ними.
21 Вересня, 2021 р., 08:19
Упродовж минулого тижня до Коростенського районного управління поліції надійшло 351 повідомлення про події, із них 6 кримінального характеру, серед яких 2 злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків, одна крадіжка та інші. У трьох випадках правоохоронці встановили причетних осіб.
16 Вересня, 2021 р., 19:02
Днями до поліції зателефонувала продавець одного з магазинів у Коростені та розповіла, що знайшла на вулиці 2-річного хлопчика. Його ніхто не супроводжував та не розшукував, тож жінка занепокоїлась, аби дитина не втрапила у біду.
15 Вересня, 2021 р., 11:45
Увечері 13 вересня в Овруцькій територіальній громаді під час руху автодорогою Овруч – Київ сталося загоряння автомобіля «Део Нексіа». У результаті опіки отримали водій та один з пасажирів автівки. Поліцейські попереджають про небезпеку та закликають автовласників подбати про надійність і безпечність паливних установок.
13 Вересня, 2021 р., 13:36
Дорожньо-транспортна пригода, в якій травми отримала 11-річна дівчинка, сталася 11 вересня  близько 20:55 в с. Холосне Коростенської громади. Нині поліцейські з’ясовують обставини та встановлюють місце знаходження водія-учасника ДТП.
13 Вересня, 2021 р., 13:33
Спільне застілля двох односельчан з Овруччини закінчилось для одного з чоловіків втратою картки та грошей з неї. Легковажністю господаря обійстя скористався його гість. З’ясування обставин триває у рамках кримінального провадження.
13 Вересня, 2021 р., 13:30
Пригода трапилася уночі 11 вересня в смт Народичах. Керманич легковика здійснив наїзд на чоловіка, який лежав на проїзній частині. Триває досудове розслідування.
11 Вересня, 2021 р., 07:54
З 7 по 24 вересня на території Коростенського району поліцейські проводять комплекс заходів під умовною назвою «Пішохід», спрямований на профілактику аварійності та дотримання водіями і пішоходами Правил дорожнього руху. До їх проведення долучились поліцейські секторів реагування патрульної поліції Коростенського районного управління поліції.
10 Вересня, 2021 р., 19:37
Правоохоронці Коростенського районного управління поліції встановили причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом. Досудове розслідування триває. Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі.
10 Вересня, 2021 р., 10:09
Тема квартирних крадіжок залишається досі актуальною. За останню добу на території Коростенської громади зафіксовано 2 подібних факти. Наразі правоохоронці проводять першочергові заходи, щоб встановити причетних осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь