Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

13 Жовтня, 2021 р., 16:08
12 жовтня близько 12 години до поліції надійшло повідомлення, що у с. Ялцівці Малинської територіальної громади на території деревообробного підприємства зберігається необлікована сировина. На місці події працювала слідчо-оперативна група Малинського відділення.
13 Жовтня, 2021 р., 16:03
Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 жовтня близько 20:45 у м. Овруч.  
13 Жовтня, 2021 р., 15:51
Наприкінці вересня поліцейські провели низку санкціонованих обшуків за місцями проживання підозрюваних у причетності до незаконного обігу зброї та наркотиків. У результаті вилучили пакунки з білим порошком та подрібненою рослинною масою. А у 17-річного коростенця – ще й пістолет.
13 Жовтня, 2021 р., 15:44
Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 жовтня близько 19 години по вул. Кемського в м. Коростені. Чоловік, який потрапив під колеса автомобіля, за кілька годин помер у лікарні.
11 Жовтня, 2021 р., 08:15
Подія сталась 7 жовтня у селищі Іршанську. З місцевого магазина чоловік відкрито виніс товар, відштовхнувши продавчиню, яка запідозрила його у крадіжці. Поліцейські офіцери громади разом з оперативниками швидко встановили особу причетного та розшукали його. Розпочато досудове розслідування.
11 Жовтня, 2021 р., 08:13
7 жовтня зі службового кабінету місцевого підприємства зник мобільний телефон. Поліцейські зупинили причетного до правопорушення поблизу ломбарду, куди він мав намір здати викрадене. Нині всі обставини з'ясовують слідчі.
07 Жовтня, 2021 р., 13:04
Уночі 7 жовтня до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення від 26-річного жителя м. Малина про зникнення його автомобіля «Ford Transit». Поліцейські помітили та зупинили транспортний засіб на одній з вулиць, за кермом знаходився 33-річний малинчанин. Тож нині водій дає пояснення слідчим у рамках розпочатого досудового розслідування.
07 Жовтня, 2021 р., 13:01
У смт Лугинах з мікроавтобуса місцевого жителя зникли дві чоловічі сумки з 19 тисячами гривень. Поліцейські встановили причетного до правопорушення та затримали його у м. Коростені. Нині триває досудове розслідування.
06 Жовтня, 2021 р., 15:26
5 жовтня інспектори сектору реагування патрульної поліції Олевського відділення зафіксували перевезення деревини без належних документів. Під час оформлення обставин правопорушення водій вантажівки запропонував правоохоронцям гроші, аби уникнути відповідальності. Натомість нині поліцейські розпочали провадження і по факту крадіжки деревини, і дачі хабаря.
06 Жовтня, 2021 р., 12:29
Правоохоронці закликають усіх, хто потерпає від домашньої тиранії, не замовчувати подібні факти і звертатись за допомогою до поліції або в компетентні служби. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь