Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Квітня, 2021 р., 10:54
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19)» (щодо окремих питань завершення 2020/2021 навчального року)» № 1378-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 13 квітня поточного року.
26 Квітня, 2021 р., 16:27
В історію аварії на Чорнобильській АЕС потрібно закласти науково-просвітницький зміст, щоб мотивувати людство зробити все заради зміцнення надійності та безпеки й уникнення подібних катастроф у майбутньому. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у своєму виступі з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.
26 Квітня, 2021 р., 13:24
Сьогодні, 26 квітня, з нагоди 35 -ої річниці аварії на ЧАЕС, голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, міський голова м. Коростень Володимир Москаленко, ліквідатори-рятувальники, члени їх родин, рятувальники Коростенського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області під керівництвом начальника управління, полковника служби цивiльного захисту Сергія Рудзіка, представники ЗМІ вшанували пам’ять героїв-ліквідаторів, пожежних, які одними із перших стали в боротьбу з вогнем на ЧАЕС.
26 Квітня, 2021 р., 13:20
Сьогодні, 26 квітня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела щотижневий підсумковий брифінг щодо ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію та проведення вакцинації від COVID-19 у Житомирській області.
26 Квітня, 2021 р., 13:17
Станом на 26 квітня від COVID-19 у Житомирській області вакциновано 19 404 особи (вакциною COVISHIELD – 17 291, вакциною CORONAVAC – 1 267, вакциною COMIRNATY — 846), з яких 48 – за минулу добу 25 квітня. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Житомирської ОДА.
26 Квітня, 2021 р., 11:00
До 35-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС Український інститут національної пам'яті ініціював загальноукраїнську акцію, щоб привернути увагу широкого загалу до пам’ятної дати та вшанувати пам’ять жертв катастрофи та ліквідаторів.
26 Квітня, 2021 р., 08:00
Шановні жителі Коростенського району! 35 років минуло з тієї квітневої ночі, коли світ облетіла звістка про аварію на Чорнобильській атомній електростанції. «Мирний атом» за лічені секунди розділив життя людей на «до» і «після», змінив долі мільйонів громадян, породив низку проблем, що з плином часу змінюються, трансформуються, але не зникають, спричинив національну трагедію, наслідки якої ми відчуваємо й досі.
25 Квітня, 2021 р., 16:38
Двадцять четвертого квітня, напередодні 35-ої річниці аварії на Чорнобильскій атомній електростанції, за ініціативи голови громадської організації «Союз ветеранів ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи в Овруцькому районі» Віталія Юшкевича, підтримки та організації голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, голови Коростенської районної ради Юлії Гаєвської, за участі голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка, представників народних депутатів України, територіальних громад Коростенського району до м. Чорнобиль, м. Прип’ять та до укриття четвертого атомного реактора ЧАЕС завітало близько 260 ліквідаторів аварії, членів їх сімей та представників ЗМІ.
23 Квітня, 2021 р., 14:57
До 01 вересня 2021 року Пенсійний фонд України проведе перший конкурс для відбору організацій, які здійснюватимуть виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України. До його проведення виплату і доставку пенсій здійснюватиме AT «Укрпошта».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь