Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Березня, 2021 р., 07:41
Міністерство цифрової трансформації приєдналося до роботи над виконанням Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору України.
05 Березня, 2021 р., 11:03
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, в Коростенському районі зокрема та Житомирській області загалом зростає кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
05 Березня, 2021 р., 11:01
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області щодня зростає кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Як повідомив заступник директора ДУ “Житомирський обласний лабораторний центр” Юрій Лутай, станом на 09:00 05.03.2021 (за минулу добу – 04 березня) зареєстровано 695 нових лабораторно підтверджених випадків. 
05 Березня, 2021 р., 10:53
Проблему сексуального насильства над дітьми та їхньої сексуальної експлуатації в Інтернеті обговорили на прес-конференції в Офісі Президента України, що відбулася з нагоди Всесвітнього дня проти сексуальної експлуатації.
05 Березня, 2021 р., 09:20
Зважаючи на напружену епізоотичну ситуацію в Україні щодо високопатогенного грипу птиці, з метою вжиття профілактичних заходів, проведення роз’яснювальної роботи серед населення Коростенське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує.
05 Березня, 2021 р., 09:04
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у презентації пропозицій до проекту Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні. Презентація відбулася на засіданні міжвідомчої робочої групи Кабінету Міністрів за участі Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.
04 Березня, 2021 р., 19:40
Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі» № 1217-IX, який Верховна Рада ухвалила 5 лютого цього року.
04 Березня, 2021 р., 19:33
04 березня відбулася пресконференція Дениса Шмигаля, присвячена першому року роботи Уряду. Під час пресконференції Прем’єр-міністр розповів про стратегію боротьби з пандемією COVID-19, а також про кампанію з вакцинації проти коронавірусу в Україні.
04 Березня, 2021 р., 19:20
Розвиток інфраструктури та енергетичного сектору обговорили на нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського, у якій взяли участь керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак, заступники керівника Офісу Президента Юлія Свириденко та Кирило Тимошенко, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, міністр інфраструктури Владислав Криклій, виконувач обов’язків міністра енергетики та вугільної промисловості Юрій Вітренко, голова Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус, голова Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури Юрій Кісєль, радник Прем’єр-міністра України Кирило Криволап.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь