Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Березня, 2021 р., 15:07
В Україні поетапно відбувається вакцинація від COVID-19. Спочатку вакцинують усіх, хто найбільше потребує захисту і допомагає іншим:
10 Березня, 2021 р., 13:34
З 1 січня 2021 року набув чинності новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, затверджений наказом Міністерства охорони здоров’я № 2205, в якому визначені гігієнічні стандарти для усіх типів закладів загальної середньої освіти всіх форм власності, виконання яких дозволить створити безпечні умови для організації освітнього процесу. Особлива увага в новому документі приділена організації харчування. Регламентом зокрема встановлено вимоги до харчових продуктів та готових страв, що можуть пропонуватись дітям з урахуванням сучасних тенденцій щодо здорового харчування та рекомендацій ВООЗ:
10 Березня, 2021 р., 13:30
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області щодня зростає кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
10 Березня, 2021 р., 09:17
Стратегію розвитку системи охорони здоров’я та соціальної політики в Україні обговорили на нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського.
09 Березня, 2021 р., 16:21
До 18 березня триватиме відбір громад для участі у програмі підтримки у формуванні спроможних мереж надання послуг, яку надаватиме Програма «U-LEAD з Європою».
09 Березня, 2021 р., 16:18
Українські телеканали мають збільшувати обсяги якісного контенту, який сприятиме створенню позитивного іміджу України у світі. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Культура, медіа, туризм» у Києві.
09 Березня, 2021 р., 16:15
На 20 тис. щеплень надійшло 185 повідомлень про побічні ефекти після імунізації, але всі випадки мали легку форму. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.
09 Березня, 2021 р., 14:25
Питання вакцинації проти COVID-19 в Україні та ситуацію з протидією поширенню коронавірусу обговорили на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського.
09 Березня, 2021 р., 14:04
Для відродження українського села насамперед необхідно подбати про робочі місця та відновлення інфраструктури в сільській місцевості, і в цьому напрямку вже розпочалася робота. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у інтерв’ю українським телеканалам у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Культура, медіа, туризм» у Києві.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь