Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Лютого, 2021 р., 14:30
Оперативний штаб Міністерства охорони здоров’я України з реагування на ситуації з поширення інфекційних хвороб, яким можна запобігти шляхом вакцинації, схвалив рекомендації НТГЕІ з окремих питань вакцинації проти COVID-19 в Україні.
12 Лютого, 2021 р., 11:00
Фахівці Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області упродовж січня 2021 року видали 14 619 витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
12 Лютого, 2021 р., 10:10
Житомирською обласною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у справі стосовно організатора злочинної групи, яка займалася незаконним гральним бізнесом.
12 Лютого, 2021 р., 09:27
Виконання Мінських домовленостей має здійснюватися всіма сторонами за чітким графіком та у конкретні строки, заявив Президент України Володимир Зеленський на брифінгу під час робочої поїздки на Донеччину.
12 Лютого, 2021 р., 08:11
Саме в Коростені на Житомирщині був офіційно затверджений Герб Української Народної Республіки.
11 Лютого, 2021 р., 13:36
Засідання Ради асоціації Україна – Європейський Союз, яке відбудеться сьогодні у Брюсселі, дасть старт реалізації практичних домовленостей, досягнутих Президентом України Володимиром Зеленським з лідерами Євросоюзу, зокрема щодо оновлення торговельної частини Угоди про асоціацію та залучення до реалізації Зеленого курсу ЄС. Про це розповів заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква в колонці для НВ. 
11 Лютого, 2021 р., 12:11
10 лютого у Брюсселі Україна та ЄС домовились запустити освітню програму для державних службовців «Проект розбудови спроможності Natolin4Capacity». На реалізацію проєкту Європейська Комісія виділяє грант у розмірі 2,45 млн євро для Коледжу Європи. 
11 Лютого, 2021 р., 11:30
Підписання Угоди про Спільний авіаційний простір між Україною та ЄС та імплементація європейського законодавства у галузі транспорту залишаються головними пріоритетами для України. На цьому наголосив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час переговорів з Генеральним директором Директорату з питань мобільності та транспорту Європейської Комісії Хенріком Хололеєм сьогодні, 10 лютого. Зустріч відбулась у рамках робочого візиту урядової делегації на чолі з Прем’єр-Міністром України Денисом Шмигалем до Брюсселю.
11 Лютого, 2021 р., 11:28
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у ході робочого візиту до Брюсселя (Королівство Бельгія) 10 лютого провів зустріч із Виконавчим віце-президентом Європейської Комісії Валдісом Домбровскісом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь