Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2021 р., 13:14
Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування звернувся до державних органів, які забезпечують або тісно пов’язані із забезпеченням національної безпеки і територіальної цілісності, з пропозицією долучитися до дискусії стосовно доцільності/недоцільності впровадження в законодавство України положень щодо визнання територіальних громад юридичними особами.
15 Лютого, 2021 р., 13:03
15 лютого, в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану в смт Лугини, голова Лугинської РДА Володимир Сивко, заступник Лугинського селищного голови Віктор Давидюк, голова Лугинської районної спілки ветеранів афганської війни Сергій Осадчук, помічник народного депутата Арешонкова Станіслав Івчук та ветерани афганської війни поклали квіти до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам.
15 Лютого, 2021 р., 12:28
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області зростає кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Як повідомив заступник директора ДУ “Житомирський обласний лабораторний центр” Юрій Лутай, станом на 09:00 15.02.2021 (за минулу добу – 14 лютого) зареєстровано 153 нових лабораторно підтверджених випадки. 
15 Лютого, 2021 р., 11:06
Сьогодні, 15 лютого, в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-у річницю виведення військ колишнього СРСР з Афганістану. З цієї нагоди воїни-інтернаціоналісти, небайдужі жителі Коростенщини за доброю традицією зібрались на урочистий мітинг та покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам в Древлянському парку м. Коростень.
15 Лютого, 2021 р., 10:10
Всеукраїнський Форум «Україна 30. Платіжка» розпочнеться вже сьогодні, 15 лютого. Відкриття форуму о 10:15, головний спікер Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій України.
15 Лютого, 2021 р., 10:01
У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав встановлено кошик квітів від Президента Володимира Зеленського до Меморіального комплексу громадянам України, полеглим в Афганістані.
12 Лютого, 2021 р., 22:00
12 лютого Президент України Володимир Зеленський ухвалив низку кадрових рішень щодо керівництва районних державних адміністрацій у Житомирській області. 
12 Лютого, 2021 р., 15:15
1. Україна та Європейський Союз провели сьоме засідання Ради асоціації 11 лютого 2021 року в Брюсселі. Рада асоціації проходила під співголовуванням Жозепа Борреля, Високого представника ЄС з зовнішніх справ і політики безпеки, та Дениса Шмигаля, Прем’єр-міністра України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь