Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Лютого, 2021 р., 09:07
Під такою назвою відкрили виставку-посвяту у фоє Малинської центральної публічної бібліотеки ім.В.Скуратівського, присвячену 150-річчю від дня народження Лесі Українки.
11 Лютого, 2021 р., 08:03
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні» № 1116-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 17 грудня 2020 року.
10 Лютого, 2021 р., 16:10
Заступник Голови Держенергоефективності Юрій Шафаренко взяв участь в офіційному відкритті Поліської теплоелектростанції у м. Овруч на Житомирщині.
10 Лютого, 2021 р., 15:35
Під час дискусії «Регіони проти вірусу», що відбулася в рамках другого дня Форуму «Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді», Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов наголосив на важливості чіткої координованої співпраці та повідомив про дієві рішення, що вже працюють.
10 Лютого, 2021 р., 15:12
Сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк сьогодні взяв участь в засіданні депутатів Коростенської районної ради.
10 Лютого, 2021 р., 14:49
На території колишнього заводу «Приладобудівник» у місті Овруч відкрито теплоелектростанцію потужністю 5,9 МВт. Участь в урочистому відкритті взяв і голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк.
10 Лютого, 2021 р., 14:25
З ініціативи Президента України Володимира Зеленського 9 лютого Кабінетом Міністрів України, НКРЕ КП, «Нафтогаз» та мерами міст підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води, що забезпечить стале проходження цього опалювального сезону та підготовку до наступного.
10 Лютого, 2021 р., 10:33
Україна розраховує на узгодження з Європейським Союзом конкретних часових рамок для запуску процесу всеохоплюючого огляду досягнення цілей Угоди про асоціацію з ЄС. Про це зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час зустрічі з Президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем 9 лютого в межах робочого візиту до Брюсселя (Королівство Бельгія).
10 Лютого, 2021 р., 10:24
Сьогодні жителі села Васьковичі Коростенської територіальної громади Коростенського району на чолі з сільським старостою Олександром Ущапівським вшанували пам'ять 6-ої річниці загиблого воїна АТО Андрія Ущапівського.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь