Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

29 Листопада, 2021 р., 14:15
У результаті профілактичних заходів на міському ринку правоохоронці виявили та задокументували незаконне зберігання та продаж алкогольних і тютюнових виробів. #Нелегальну продукцію вилучено. Розпочато досудове розслідування.
25 Листопада, 2021 р., 19:19
Про це 25 листопада під час масштабних навчань поблизу українсько-білоруського кордону на Овруччині заявив заступник Голови Національної поліції Олександр Фацевич.  Тренування проходили під керівництвом координаційної групи Антитерористичного центру при УСБУ в області. До участі у них були залучені поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, рятувальники, представники міграційної служби та інші підрозділи і служби.
25 Листопада, 2021 р., 19:04
23 жовтня поліцейські відділу превенції замалювали розміщені в громадських місцях маркування з назвами сайтів, які популяризують вживання наркотиків.
23 Листопада, 2021 р., 14:22
Унаслідок зіткнення транспортні засоби перекинулись. Травми отримали обидва водії та дві пасажирки автомобілів. Нині поліцейські встановлюють всі обставини.
23 Листопада, 2021 р., 14:19
Минулого тижня у трьох навчальних закладах м. Коростеня поліцейські ювенальної превенції спільно з представниками реабілітаційного центру провели серед учнівської молоді профілактичну роботу «Мій вибір – життя без наркотиків». 
10 Листопада, 2021 р., 10:14
9 листопада під час низки обшуків поліцейські Коростенського райуправління  та інших підрозділів ГУНП спільно з Управлінням стратегічних розслідувань ДСР НПУ виявили та вилучили 3 тонни фальсифікованого алкоголю, 2 тисячі пачок безакцизних цигарок та інші свідчення протиправної діяльності злочинної групи ділків.
10 Листопада, 2021 р., 10:10
8 листопада уранці до Овруцького відділу та Олевського відділення надійшли повідомлення про нічні крадіжки з магазинів. В обох випадках поліцейські оперативно встановили причетних та повернули викрадене. Тривають розслідування.
01 Листопада, 2021 р., 09:57
З 00.00 годин 30 жовтня на Житомирщині встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки, що передбачає низку обмежень у різних сферах діяльності. Водночас застережні заходи меншою мірою стосуються осіб, які мають відповідні документи про вакцинацію або відсутність зараження коронавірусною інфекцією.
22 Жовтня, 2021 р., 09:21
Дорожньо-транспортна пригода сталась вдень 20 жовтня. Водія, який під час руху впав з мотоцикла, з отриманими травмами госпіталізували до лікарні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь