Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

09 Грудня, 2021 р., 10:37
Дорожньо-транспортна пригода сталась 8 грудня близько 11.30 на 133 км автодороги Київ - Ковель, поблизу с. Майданівки Коростенського району. Унаслідок зіткнення автомобіля з вантажівкою загинула пасажирка ВАЗа, а водій отримав травми. Поліція розпочала досудове розслідування.
09 Грудня, 2021 р., 10:35
З початку року до дільничних з тих чи інших причин звертались понад 1700 жителів Коростенщини. У результаті опрацювання цих повідомлень офіцери зупинили майже по пів тисячі порушень карантинних обмежень та фактів домашнього #насильства, ще більше 300 – антиалкогольного законодавства та інші.
07 Грудня, 2021 р., 15:26
Подія сталась вранці 6 грудня у селі Холосне Коростенського району. До правоохоронців звернувся житель села та повідомив, що невідомий викрав його велосипед, який знаходився біля будинку заявника. 
06 Грудня, 2021 р., 11:12
Упродовж минулого тижня до Коростенського районного управління поліції надійшло 297 повідомлень про події, із них 15 кримінального характеру. У більшості випадках правоохоронці вже встановили причетних осіб. Серед розкритих злочинів: ДТП з травмованою особою, 4  крадіжки та незаконне заволодіння транспортним засобом.  
06 Грудня, 2021 р., 11:00
Днями поліцейські Коростенського районного управління поліції оголосили 33-річній жінці про підозру у пересиланні наркотичних засобів на територію місцевої виправної колонії. За таке діяння їй може загрожувати до 10 років ув’язнення.
29 Листопада, 2021 р., 14:15
У результаті профілактичних заходів на міському ринку правоохоронці виявили та задокументували незаконне зберігання та продаж алкогольних і тютюнових виробів. #Нелегальну продукцію вилучено. Розпочато досудове розслідування.
25 Листопада, 2021 р., 19:19
Про це 25 листопада під час масштабних навчань поблизу українсько-білоруського кордону на Овруччині заявив заступник Голови Національної поліції Олександр Фацевич.  Тренування проходили під керівництвом координаційної групи Антитерористичного центру при УСБУ в області. До участі у них були залучені поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, рятувальники, представники міграційної служби та інші підрозділи і служби.
25 Листопада, 2021 р., 19:04
23 жовтня поліцейські відділу превенції замалювали розміщені в громадських місцях маркування з назвами сайтів, які популяризують вживання наркотиків.
23 Листопада, 2021 р., 14:22
Унаслідок зіткнення транспортні засоби перекинулись. Травми отримали обидва водії та дві пасажирки автомобілів. Нині поліцейські встановлюють всі обставини.
23 Листопада, 2021 р., 14:19
Минулого тижня у трьох навчальних закладах м. Коростеня поліцейські ювенальної превенції спільно з представниками реабілітаційного центру провели серед учнівської молоді профілактичну роботу «Мій вибір – життя без наркотиків». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь