Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Квітня, 2023 р., 14:21
На Житомирщині з листопада 2022-го року працює регіональне представництво офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти. Для ефективного пошуку зниклих важливо використовувати всі наявні можливості та ресурси, включаючи координацію з військовими, правоохоронними органами, громадськими організаціями та об’єднаннями військових родин. Адже коли мова йде про пошук зниклих безвісти, кожна секунда може виявитися критичною.
25 Квітня, 2023 р., 10:53
Сьогодні, 25 квітня начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк провів онлайн-нараду з керівниками Центрів надання адміністративної допомоги територіальних громад Коростенського району.
24 Квітня, 2023 р., 20:18
Президент Володимир Зеленський повідомив, що з російського полону вже звільнено понад 2230 осіб, і Україна постійно працює задля визволення всіх військовослужбовців і цивільних громадян, які досі перебувають у неволі.
24 Квітня, 2023 р., 20:16
Під час робочої поїздки в Житомирську область Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Прем’єр-міністром Естонської Республіки Каєю Каллас, яка прибула в нашу країну з візитом.
20 Квітня, 2023 р., 18:22
Сьогодні відбулось онлайн-засідання Міжнародного Саміту Міст та Регіонів з найвищим рівнем участі представників різних держав та іноземних громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь