Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Квітня, 2023 р., 15:31
За результатами попередньо проведеної зустрічі начальника Коростенської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка з представниками силових структур, лісопереробних підприємств району та Коростенської міської ради сьогодні відбулась додаткова зустріч-консультація з представниками сільськогосподарської галузі Коростенської територіальної громади. 
19 Квітня, 2023 р., 13:15
Якщо ви маєте державний акт виданий з 1993-го по 2003 рік (червоного кольору), то ви повинні подбати про присвоєння кадастрового номера земельній ділянці. Адже ці акти не внесені в автоматизовану систему ведення Державного земельного кадастру, запроваджену у 2002-му році. Земельним ділянкам не присвоювались кадастрові номери.
18 Квітня, 2023 р., 13:20
Сьогодні Міжнародний день пам’яток та історичних місць, встановлений в 1983 році Асамблеєю Міжнародної ради з питань охорони пам’ятників і визначних місць, створеною при ЮНЕСКО.
17 Квітня, 2023 р., 13:27
Йдеться про Закон № 2981-ІХ. Ним регулюється призначення пенсії особам, які проживають на ТОТ або на території бойових дій.
17 Квітня, 2023 р., 12:05
Для державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування і всіх зацікавлених громадян започатковано просвітницький онлайн-курс «ProKrym: державна політика реінтеграції Криму». Він складається з 10 україномовних лекцій, які супроводжуються кримськотатарськими субтитрами.
14 Квітня, 2023 р., 10:31
Увечері Чистого четверга, який має дуже важливе значення для кожного християнина, предстоятель Православної Церкви України звернувся до вірних. Блаженніший Епіфаній пояснив це тим, що історичне значення нинішніх подій для звільнення українського православ’я від ярма «руського міра» спонукає його зробити це саме цього дня.
13 Квітня, 2023 р., 16:55
16 квітня віряни православної, греко-католицької та інших церков східного обряду святкуватимуть одне з найголовніших свят християнства – Воскресіння Христове. Напередодні великого церковного свята православних християн голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко обговорив проведення прийдешніх богослужінь спільно з представництвом обласної Ради Церков.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь