Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Квітня, 2023 р., 11:02
Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році було встановлено 15 травня Міжнародний день сім’ї. Міжнародний день сім’ї відзначають і в нашій країні. Дуже хотілося б, щоб цей день став особливим святом, адже українці споконвіків славилися міцними сімейними устроями, багатодітністю, духовною єдністю поколінь, повагою до батьків та до жінки-матері.
12 Квітня, 2023 р., 15:15
У Житомирській області продовжує роботу регіональне представництво Офісу Уповноваженого з питань осіб, зникли безвісти за особливих обставин.
12 Квітня, 2023 р., 10:23
Верховна Рада України заборонила використання на території України феєрверків та салютів. За законопроєкт № 7438 проголосувало 290 народних депутатів України.
11 Квітня, 2023 р., 11:28
Сьогодні, 11 березня, начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк провів онлайн-нараду з головами та заступниками територіальних громад Коростенського району.
10 Квітня, 2023 р., 16:04
У рамках розширення можливостей для участі України в програмах і агенціях ЄС в рамках Багаторічної фінансової перспективи ЄС на 2021 – 2027 роки Міністерством юстиції України здійснюються заходи щодо приєднання до Програми права та цінності (Citizens, Equality, Right and Values Programme) та Програми у сфері юстиції (The Justice Programme).
10 Квітня, 2023 р., 14:50
В Україні працює Єдиний майданчик ключових перевірених сервісів допомоги постраждалим внаслідок війни — Платформа допомоги врятованим.
10 Квітня, 2023 р., 12:06
Буває, що найжорстокіша до нас людина — це ми самі. Внутрішній дорослий не дає внутрішній дитині навіть шансу, називаючи найщиріщі переживання дурощами. Ми знаємо, що тиск та знецінення недопустимі у реальному батьківстві, але постійно використовуємо їх, «виховуючи» самих себе.
10 Квітня, 2023 р., 12:00
Завдячуючи нашим друзям з Естонії, а саме друзям з естонського уряду, Надзвичайному та Повноважному послу Естонської Республіки в Україні Kaimo Kuusk, а також за підтримки народного депутата України Арсенія Пушкаренка Коростенській районній військовій адміністрації було передано автомобіль марки «Jeep» модель «Wrangler».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь