Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

09 Травня, 2023 р., 13:18
У процесі розвитку мережі закладів первинної медичної допомоги є випадки, коли медичний заклад приймає рішення про реорганізацію – обʼєднатись із іншим, щоб посилити свою спроможність у наданні меддопомоги. Або ж, навпаки, є необхідність роз’єднатись, щоб відповідати вимогам законодавства щодо надання первинної медичної допомоги або з ряду інших причин.
04 Травня, 2023 р., 14:54
Лікарі, медсестри та консультанти з грудного вигодовування консультують батьків і медичних працівників щодо вакцинації дітей та дорослих, грудного вигодовування та харчування маленьких дітей.
25 Квітня, 2023 р., 12:41
Медичні заклади, які не увійдуть до спроможної мережі лікарень, продовжать свою роботу та зможуть і надалі укладати контракти із Національною службою здоров’я за програмою медичних гарантій. Про це Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко повідомив під час зустрічі з представниками Асоціації міст України, до якої входять представники обласних, районних та місцевих рад.
25 Квітня, 2023 р., 11:40
Житомирському центру крові критично не вистачає донорів цільної крові 3– групи.
21 Квітня, 2023 р., 09:40
Житомирська ОВА разом з керівниками лікарень Житомирщини активно працюють над створенням спроможної мережі медичних закладів. Нагадаємо, що наприкінці лютого Урядом прийнято рішення про старт третього етапу медичної реформи, під час якого планується створити госпітальні кластери у кожному госпітальному окрузі . Згідно з постановою, наявний поділ на обласні, міські, районні лікарні буде замінений на надкластерні, кластерні і загальні медичні заклади.
20 Квітня, 2023 р., 11:46
У своїх дописах ми часто вживаємо словосполучення «медичний фронт». Лікарі сьогодні, в умовах війни, справді стали окремим фронтом тих, хто рятує життя.
17 Квітня, 2023 р., 13:06
Війна вплинула й продовжує впливати на наш психоемоційний стан і психічне здоровʼя. У період екстрених ситуацій, однією з яких якраз є воєнні дії, у будь-кого може проявитися первинний психотичний епізод. Тобто у людини, яка раніше не мала подібних порушень, певна ситуація, події, інформація можуть спричинити небажаний вплив й прояви.
10 Квітня, 2023 р., 16:43
Сімейний лікар, терапевт або педіатр є найкращими помічниками для дорослих та дітей, аби дбати про власне здоров’я. Саме на первинній ланці пацієнти можуть отримувати медичні послуги від діагностики та профілактики найпоширеніших захворювань, консультації з різноманітних питань щодо здорового способу життя, рецепти на ліки від багатьох хронічних захворювань. Для цього у Програмі медичних гарантій передбачено пакет “Первинна медична допомога”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь